Ponedjeljak, 6 svibnja, 2024

Načelnica općine u BiH snimkom oduševila pratioce na Instagramu!

Preporučeno

Reakcije na video su bile uglavnom pozitivne, a mnogi su pohvalili hrabrost i samopouzdanje.

Načelnica općine Jezero, Snežana Ružičić, ponovno je privukla pažnju javnosti, ali ovog puta zbog svog videa koji je postao hit na društvenim mrežama.

Na video snimku, objavljenom na njenom Instagram profilu, Ružičić je prošetala kroz hotel u kupaćem kostimu, dok je bila ogrnuta mantilom.

Upravo se čita:  Adna Helić nakon hapšenja prozvala influensere koji su je obrisali s društvenih mreža

Ovaj neobičan video brzo je prikupio nekoliko hiljada lajkova i izazvao veliku pažnju javnosti. Načelnica Jezera nije samo pokazala svoj hrabar modni izbor, već je oduševila mnoge svojom zavidnom linijom.

Snimak je Ružičić prikazala kako samouvjereno šeta kroz hotel, s osmijehom na licu, ističući svoju formu. Video je brzo postao viralan, a mnogi su izrazili divljenje prema načelnici Jezera i njenom samopouzdanju.

Upravo se čita:  “Je li istina da si se čula sa Saladinom dok ti je bivši muž bio živ?”: Mahira odmah reagovala na pitanje pratioca

Snežana Ružičić je postala prepoznatljiva figura u javnosti, ne samo zbog svog rada kao načelnica općine Jezero, već i zbog svojih aktivnosti na društvenim mrežama. Njen otvoren pristup i angažman na polju promocije općine privlače veliku pažnju, a ovaj video je samo još jedan primjer toga.

Reakcije na video su bile uglavnom pozitivne, a mnogi su pohvalili hrabrost i samopouzdanje.

Upravo se čita:  Kareleuša: Nevjerovatno kako su vlade okolnih zemalja konstantno neprijateljski raspoložene prema mojoj zemlji Srbiji

Dok je mnoge iznenadio njen videu u kupaćem kostimu, treba napomenuti da se Ružičić ističe i svojim radom na razvoju općine Jezero. Njeni projekti i inicijative usmjereni su ka unapređenju lokalne zajednice i stvaranju boljih uslova za građane.

Zanima li vas ovo?

Komentariši

Izdvajamo

Izdvajamo

Predsjedavajući Bećirović u Berlinu: BiH je zahvalna Njemačkoj za podršku rezoluciji o Srebrenici

Predsjedavajući Predsjedništva BiH dr. Denis Bećirović razgovarao je s predsjednikom Savezne Republike Njemačke dr. Frank-Walterom Steinmeierom prvog dana zvanične...

Još vijesti za vas