Ponedjeljak, 29 travnja, 2024

Lider u svijetu krstarenja dolazi na Balkan

Preporučeno

Države Balkana zanimljiva turistička destinacija
Države Balkana zanimljiva turistička destinacija

Holland America Line (HAL) priznati lider u svijetu krstarenja, zajedno sa internacionalnim partnerom Discover the World želi proširiti tržište i na područje Balkana. Odnosno razvijati tržište u Srbiji, Sloveniji, Hrvatskoj, Bosni i Hercegovini, Makedoniji i Crnoj Gori.

Discover the World već predstavlja Holland America Line u Češkoj, Ujedinjenim Arapskim Emiratima i Vijetnamu. Upravo zbog činjenice što je HAL vodeći lider u svijetu krstarenja, Discover the World želi im pomoći da se prošire na Balkan.

Upravo se čita:  Danas ističe rok za BiH da podnese listu reformi i uzme milijardu eura

Holland America Line ima flotu od 15 elegantnih brodova srednje veličine i nudi više od 500 krstarenja godišnje i posjećuje svih sedam kontinenata. Krstarenja posjećuju luke na Karibima, Aljasci, Evropi, Meksiku, Južnoj Americi, Panamskom kanalu, Australiji, Novom Zelandu i Aziji – kao i jedinstvena putovanja u Amazonu, na Antarktiku ili proširena Grand putovanja.

Zanima li vas ovo?

Komentariši

Izdvajamo

Izdvajamo

“Nemoj da mi diraš mater”: Mladić iz Teslića branio majku pa ubio rođaka, pravosnažno osuđen

  Vrhovni sud Republike Srpske pravosnažno je osudio Jovana Aleksića (25) iz Blatnice kod Teslića zbog nanošenja teških tjelesnih povreda...

Još vijesti za vas