Subota, 20 travnja, 2024

Albanski državljanin uhvaćen na granici između Hrvatske i Crne Gore sa 233 kilograma marihuane

Preporučeno

Na graničnome prijelazu Karasovićima između Hrvatske i Crne Gore dubrovačko-neretvanska policija i carinici zaplijenili su 233 kilograma marihuane

Foto: Ilustracija
Foto: Ilustracija

Kako je istaknuto na današnjoj konferenciji za novinare u dubrovačko-neretvanskoj Policijskoj upravi, riječ je o visokokvalitetnoj marihuani – tzv. “skunku”, vrijednom četiri milijuna kuna, čija bi vrijednost na ulici u Hrvatskoj dosegnula više od 12 milijuna kuna, ili dvostruko više na europskom tržištu.

Upravo se čita:  Obustavlja se potraga za tijelom male Danke u ovom obimu, istražitelji planiraju nešto drugo

Drogu je krijumčario 48-godišnji albanski državljanin teretnim vozilom u čiju je prikolicu s dvostrukom oplatom sakrio 220 omota s marihuanom.

Kako je istaknuo načelnik dubrovačko-neretvanske Policijske uprave Tonči Radibratović, riječ je o jednoj od najvećih zapljena na tome graničnom prijelazu, o čemu najbolje govori podatak da je na njemu prošle godine zaplijenjeno 280 kilograma marihuane.

Upravo se čita:  Drastična promjena vremena: U Zagrebu za 24 sata temperatura pala za 20 stepeni, u Zagorju snijeg

Protiv 48-godišnjeg albanskog državljanina pokrenuta je istraga te mu je određen pritvor u istražnom zatvoru.

(Fena)

Zanima li vas ovo?

Komentariši

Izdvajamo

Izdvajamo

Šmit: Vrijeme za usvajanje domaćih rješenja ističe

Visoki predstavnik Kristijan Šmit (Christian Schmidt) pozdravio je inicijativu lokalnih političara da nastave svoju opredijeljenost za usvajanje zakona koji...

Još vijesti za vas