Ponedjeljak, 17 lipnja, 2024

Amra jasno otkrila da li će Edin Džeko nastaviti nastupati za reprezentaciju BiH

Preporučeno

- Naravno, jako je razočaran, bilo mu je žao zašto nisu uspjeli da se kvalifikuju na možda za njega posljednje veliko takmičenje, ali eto.

Amra Džeko, supruga kapitena fudbalske reprezentacije Bosne i Hercegovine, gostovala je u jutarnjem programu BHT-a.

Kako se domaća javnost u posljednje vrijeme pribojavala da li će Dijamant i do kada nastupati za Zmajeve, voditelj emisije Zvonko Komšić je pitao njegovu suprugu hoće li Dijamant igrati na predstojećem okupljanju bh. reprezentativaca, s obzirom da mu je stigao poziv.

– Naravno da hoće. Svi oni koji igraju za reprezentaciju, a posebno za njega mogu potvrditi, njima ništa nije bitnije, nijedan klub od bh. dresa. Znam da će igrati sve dok bude mogao, baviti se fudbalom dok god bude mogao, što on kaže, dok ga noge nose, i sve dok bude trebao, pogotovo našoj reprezentaciji. Tako da, jedva čeka. Naravno, jako je razočaran, bilo mu je žao zašto nisu uspjeli da se kvalifikuju na možda za njega posljednje veliko takmičenje, ali eto. Ništa se ne zna, on je i dalje mlad, super se osjeća, jak. Nikada nije imao problema sa povredama, odgovorila je Amra Džeko.

Sudeći prema njenom odgovoru, čini se da Edina možemo i u budućnosti – dakle, i nakon junskog okupljanja – možemo očekivati u bh. dresu.

Pročitajte više

Izdvajamo

Izdvajamo

Mladi konobar koji je sve oduševio: Zaposlio sam se da pomognem baki, da njoj bude lakše

Konobar Dušan Đorđević oduševio je region nakon što je travel bloger Kristijan Iličić objavio snimak njega na poslu u...

Još vijesti za vas