Ponedjeljak, 17 lipnja, 2024

Barbarez ponosan na ono što je vidio: Ima materijala za raditi, vjerujte mi

Preporučeno

BiH poslije Engleske čeka duel protiv Italije, a potom najesen u Ligi nacija dueli s Nijemcima, Nizozemcima, Mađarima...

Selektor fudbalske A reprezentacije Bosne i Hercgovine Sergej Barbarez poslije debija na klupi Zmajeva i poraza od Engleske sa 3:0 kazao je da je BiH možda i jeftino primila pogotke na St James’ Parku.

Zadnja dva gola, možda I ovaj penal – prejeftino. Drugi i treći gol je uzrok ogromne trke. Izgubili smo snagu. To je junski termin. Neki su imali malo veću pauzu. Rezultat je malo previsok, ali ja moram reći da sam ponosan na ono što sam vidio i na želju mojih momaka i čitavog tima – rekao je Barbarez.

BiH poslije Engleske čeka duel protiv Italije, a potom najesen u Ligi nacija dueli s Nijemcima, Nizozemcima, Mađarima…

– Nama fali sedam, osam, devet igrača iz idealne formacije. Ne bojim se stvarno i ove dvije utakmice će nam puno pomoći da vidimo šta i kako za dalje, a materijala ima za raditi, vjerujte mi – dodao je Barbarez.

BiH je u Newcastleu imala šest debitanata.
– Bilo je vrlo zadovoljavajućih momenata. Nije ni jednostavno stare igrače pustiti da igraju poput ovakvih ekipa, a kamoli nove. Mi u njih vjerujemo i zato i jesu tu. Ima tu pravih lidera koji će nam u budućnosti puno pomoći – zaključio je selektor.

Pročitajte više

Izdvajamo

Izdvajamo

Mladi konobar koji je sve oduševio: Zaposlio sam se da pomognem baki, da njoj bude lakše

Konobar Dušan Đorđević oduševio je region nakon što je travel bloger Kristijan Iličić objavio snimak njega na poslu u...

Još vijesti za vas