Petak, 24 svibnja, 2024

Bizarna prevara: Umjesto pudlica kupovali lasice na stereoidima

Preporučeno

Zaista neobična priča stiže nam iz Argentine, a u njoj su glavni akteri pudlice i lasice – na stereoidima.

pudlice1Naime, na argentinskim se tržnicama navodno za stotine dolara prodaju slatke pudle, a kad dođu svojim kućama novi vlasnici nerijetko otkrivaju da su u pitanju ustvari lasice, “napumpane” stereoidima. Upravo se to dogodilo i jednom penzioneru iz Katamarke kojeg je “veoma niska cijena” natjerala da na kraju posumnja da je umjesto pasa s pedigreom kupio životinje koje Argentinci zovu Brazilski štakori, prenosi Daily Mail.

A kad je “pse” odveo na vakcinaciju, njegove su sumnje potvrđene: zaista je kupio dvije lasice kojima su od rođenja davani stereoidi kako bi im se povećala veličina, a potom su im i “frizure” napravljene tako da što više liče pudlicama.

Razlog tomu je, naravno, novac. Na primjer, u SAD-u ovakve pudlice stoje oko 1000 dolara dok je cijena lasica tek oko 75 dolara.

Priče o ovoj nevjerojatnoj ideji za podvalu dosad su bile samo mit često prepričavan na velikoj tržnici La Salada u Buenos Airesu, a nakon što je spomenuti muškarac prijavio svoj slučaj javila se još jedna osoba koja je na isti način oštećena: mislila je da kupuje čivavu, a ustvari je to bila lasica na stereoidima.

(Index)

Izdvajamo

Izdvajamo

Ovo je nastradali mladić: Motociklista poginuo u sudaru kod Laktaša

U teškoj saobraćajnoj nesreći rano jutros kod Laktaša poginuo je motorista Kristian Daić (35) iz Bosanskog novog (Novog Grada). Nesreća...

Još vijesti za vas