Nedjelja, 21 srpnja, 2024

Bonito daruje porodilje i zahvaljuje svim majkama

Preporučeno

#HvalaMama je naziv akcije u sklopu koje domaća kompanija Mladegs Pak sa svojim brendom Bonito poklanja pakete proizvoda porodiljama na klinikama i odjeljenjima za ginekologiju u Tuzli, Bijeljini i Banjaluci.

Iz Bonita ističu da im je zadovoljstvo već petu godinu zaredom, krenuvši od mjeseca maja kada se i obilježava Dan majki, odvažno istaći da je majka stub društva. Slogan #HvalaMama je povezao hiljade građana u najljepšim porukama zahvalnosti majci. Hvala mama za ljubav, pažnju, život, podršku, prijateljstvo, djetinjstvo… Vrijedilo je podsjetiti na čemu smo sve zahvalni majkama čija se žrtva i ljubav ne mogu izmjeriti.

Upravo se čita:  Bingo otvara još jednu pumpu, stavili i promotivne cijene goriva

Mišo Lambić, direktor prodaje kompanije je povodom akcije izjavio: „Sebi smo postavili zadatak da na sto svakog domaćinstava dostavimo samo proizvode od provjereno uzgojenih sirovina dokazanog kvaliteta. Majke kao stub svake porodice biraju samo najbolje za svoje najdraže, a akcija #HvalaMama je još jedna od aktivnosti kojima Bonito kontinuirano radi na podizanju svijesti o značaju i položaju majki“.

Upravo se čita:  Sindikat BH Telecoma najavio štrajk, smatraju da se ne poštuje kolektivni ugovor

Bonito je domaći proizvođač prehrambenih proizvoda sa bogatim asortimanom od preko 350 artikala koji su zasluženo osvojili povjerenje domaćica u proteklih 30 godina tradicije kvaliteta. Bonito proizvodi su dio porodičnog obroka u preko 20 zemalja širom svijeta.

Pročitajte više

Izdvajamo

Izdvajamo

Gdje žive i čime se bave potomci bh. zvijezda: Djeca Dine Merlina završila prestižne univerzitete

Ko okusi život pod svjetlima reflektora uglavnom svoje nasljednike pokušava sačuvati daleko od očiju dijela javnosti koju zanima privatni...

Još vijesti za vas