Petak, 1 prosinca, 2023

Bosanac (27) teško ranjen u vatrenom obračunu u Njemačkoj

Iako se ne zna ko je tačno pucao na koga, očevici kažu da je došlo do sukoba između više aktera, od kojih su neki u bjekstvu.

Preporučeno

Državljanin Bosne i Hercegovine (27) teško je ranjen u pucnjavi u Kolnu, do koje je došlo pod još uvijek nerazjašnjenim okolnostima.

Policija je dobila dojavu u četvrtak, 2. novembra 2023. godine u večernjim satima, javljaju njemački mediji. Na mjestu događaja zatekli su dvojicu teško ranjenih.

Jedan je mladić iz BiH, dok je drugi 39-godišnji Nijemac, pripadnik zloglasne grupe “Hells Angels MC Honorfield”. Kako prenose mediji, njih dvojica su bili poznanici, ali mladić iz BiH nije pripadao pomenutoj grupi.

Upravo se čita:  Emotivni oproštaj od 33-godišnjeg radnika koji je jučer poginuo u Sarajevu: “Bio si i ostat ćeš dio nas…”

Iako se ne zna ko je tačno pucao na koga, očevici kažu da je došlo do sukoba između više aktera, od kojih su neki u bjekstvu.

Drugi njemački mediji prenose da je došlo do direktnog sukoba između dvojice ranjenih, a zatim i do pucnjave. Inače, obojica su odmah prevezeni u bolnicu i nalaze se na odjelu intenzivne njege.

Upravo se čita:  Detalji tragedije koja je potresla BiH: Poznat identitet poginulog vozača kamiona, inspekcija na terenu

Policija je i danas, 3. novembra 2023. godine zatvorila ovaj dio grada, tražeći dokaze na licu mjesta.

Preporučeno za vas

Izdvajamo

Poslodavci apeluju da se ne povećava cijena električne energije privrednim društvima u FBiH

Odluka Vlade FBiH kojom se u skladu sa novim Zakonom o električnoj energiji, proglašava stanje ugrožene sigurnosti snabdijevanja električnom...

Možda vas zanima i ovo