Srijeda, 17 srpnja, 2024

Bosanka Šejla Zonić pobjednica “Zvezda Granda”

Preporučeno

Sjajna pjevačica iz Tuzle Šejla Zonić pobjednica je 17. izdanja regionalnog muzičkog takmičenja “Zvezde Granda”.

Zonić je od početka takmičenja pokupila simpatije brojnih fanova “Zvezda Granda” koji su je odmah svrstali među jednu od glavnih kandidatkinja za pobjedu.

U trenutku kada je proglašena za pobjednicu u studiju je nastalo ludilo. Bilo je skoro 530.000 glasova. Pobjednica je osvojila 132.047 glasova publike.

Upravo se čita:  Noge kao izvajane, Lepa Brena ne posustaje: Hiljade ljudi, uprkos toplotnom udaru, pohrlilo na koncert na Jadranu

Šejla je rođena prije 30 godina u Njemačkoj. Djetinjstvo je provela Sanskom Mostu, a danas sa suprugom živi u Tuzli.

Godinama je nastupala s muzičkom grupom „Divanhana“, gdje je pjevala sve muzičke žanrove. Nakon nekoliko godina provedenih u bendu, odlučila je da krene sama da gradi karijeru. Njen daidža je poznati pjevač Kemal Malovčić.

– Svi se mi prijavljujemo sa željom da pobijedimo. Ali kroz takmičenje vidite da su ipak puno bitnije neke druge stvari od same pobjede. Puno je bitnije kako ćete se vi snaći u tom svijetu i poslije takmičenja. Tako da nije takmičenje kraj. Tek kad takmičenje prođe, onda počinje pravi svijet, što bi se reklo – istakla je za „Avaz“.

Upravo se čita:  Noge kao izvajane, Lepa Brena ne posustaje: Hiljade ljudi, uprkos toplotnom udaru, pohrlilo na koncert na Jadranu

Kako je ranije objavljeno, pobjednik “Zvezda Granda” dobit će statuu, pjesmu i automobil, kao i kompletan marketing.

Ne samo da će mu produkcija finansirati najbitnije stvari poput televizijskih gostovanja, već će se najbolji tim menadžera pobrinuti oko nastupa i gostovanja u najboljim klubovima i diskotekama.

Dosadašnji pobjednici iz BiH

Dosadašnji pobjednici iz BiH u prethodnim sezonama “Zvezda Granda” su: Amar Gile Jašarspahić, Mirza Selimović, Haris Berković, Ibro Bublin, Anid Ćusić, Džejla Ramović, Mahir Mulalić i Nermin Handžić.

Pročitajte više

Izdvajamo

Izdvajamo

Probijen tunel Golubinja – najduži tunel na Koridoru Vc

Na dionici Poprikuše - Nemila na Koridoru Vc, u srijedu, 17.07.2024. je svečano završen proboj lijeve cijevi tunela Golubinja,...

Još vijesti za vas