Srijeda, 19 lipnja, 2024

Branka Sovrlić o braku: Kad sam tužna, kupi mi Mercedes

Preporučeno

On je prvi koji primijeti da sam tužna.

Pjevačica Branka Sovrlić bila je na vrhuncu karijere ‘80-ih i ‘90-ih godina prošlog vijeka, a danas sa svojim suprugom, koji je uz nju od početka karijere uživa u plodovima njihovog rada.

Kako kaže, kada želi da je oraspoloži muž joj uglavnom pokloni neki skupocjeni poklon. Prošle godine ju je častio najnovijim automobilom.

-Našli smo se, od početka karijere smo zajedno, ja sam njegova beba. Kada me iznenadi, onda bude dobro, prošle godine mi je kupio mercedes. Takav je da mi kaže: “Kod tebe su pare, uzmi šta hoćeš”. On je prvi koji primijeti da sam tužna.

Upravo se čita:  Pobjednica takmičenja "Zvezde Granda": Večeras koncert Šejle Zonić

-Samo pozitivna energija, trudim se da se zdravo hranim, nekada se odričem slatkiša, nekad bih pojela dva, tri parčeta torte, priuštim sebi jedan za neku priliku, volim da plivam. Bila sam nekada prvakinja Srbije u džudou, u srednjoj školi sam igrala rukomet, to ipak ima veze, onda sam u mnogo većoj kondiciji ko je moja generacija – rekla je pjevačica i dodala da nije uradila nijednu estetsku korekciju.

Upravo se čita:  Otkriveno u kakvom su zapravo odnosu Krajiškinje Šejla Zonić i Đula Drini

-Estetske korekcije kao što vidite, nemam ništa sebi. Za to su bili zaduženi moji mama i tata, oni su jako dobro izgledali. Geni su čudo. Nisam nigdje došla da mi ne dodjeljuju komplimente, iznenade se ljudi kada me vide, kažu da sam mnogo ljepša u prirodi, pa se moj suprug našali: “Onda ćemo je slati u prirodu.” Mislim da je najvažnije to što je duševno što licu daje ljepotu, mislim da nikada nikome nisam ništa nažao učinila, ako nisam pomogla, nisam ni odmogla, imala sam sreće od djetinjstva da imam fin život da sam uvijek mogla bar nešto pomoći. Sretna sam sa onim što imam i što radim ono što volim, nije važno samo imati, treba i znati. Tužna sam zbog rata, korone…

Pročitajte više

Izdvajamo

Izdvajamo

Neum pun turista: Za vikend se očekuje da bi mogao biti 100 posto popunjen

U Sarajevskoj špici govorio je Davor Krešić, potpredsjednik Udruge hotelijera Općine Neum. S voditeljima je razgovarao o tome koliko...

Još vijesti za vas