Subota, 20 srpnja, 2024

Brutalno je tukao godinama, čak i pred kolegama: Maju Marijanu jedva nagovorili da prijavi supruga

Preporučeno

Pjevačicu Maju Marijanu nevjenčani suprug Mladen Šmakić tukao je godinama, čak i u društvu, pred kolegama! Kako piše beogradski Kurir, tokom snimanja spota za pjesmu s Dejanom Matićem išamarao ju je pred svima.

maja-marijana-tuca-bolnica-suprug-1367614451-305433 “Njih dvoje su se posvađali. Sklonili su se sa strane, ali je svađa bila toliko žučna da smo je svi čuli. Vikali su jedno na drugo, a onda ju je on jako udario po obrazu! Svi smo pogledali u njih. Maji je bilo toliko neprijatno da se pretvarala da je sve u redu. Kad smo to vidjeli, i mi smo odglumili da se ništa nije desilo”, ispričao je Kurir očevidac ovog nemilog događaja, napominjući da se nakon toga Maja danima nikome nije javljala na telefon.

“Vjerovatno su svađa i tuča nastavljene i po odlasku sa snimanja. Maja je ostavljala Šmakića više puta, ali bi mu se svakoga puta vratila poslije nekoliko dana i njegovih obećanja da se to nikada više neće ponoviti”, – priča prijatelj Maje Marijane.

Kako Kurir saznaje, ona je i u četvrtak, kada ju je suprug brutalno pretukao a onda i izbacio iz automobila, najprije odbijala kazati ko joj je nanio povrede, a progovorila je tek na nagovor zaposlenih u Urgentnom centru, koji su joj objasnili da nema razloga da se plaši.

“Iz Urgentnog centra smo primili poziv oko jedan sat poslije ponoći. Kad smo stigli u bolnicu, Marijana je izgledala stravično. Lice joj je bilo natečeno i jedva je pričala zbog povreda vilice i usana. Bila je izuzetno potresena, ali i uplašena. Počela bi pričati, a onda bi iznenada ućutala. U nekoliko navrata nam je čak otvoreno rekla da se plaši kako će se njen suprug ponašati kad dozna da ga je prijavila”, izjavio je za Kurir izvor iz istrage.

Sama pjevačica nije bila dostupna za razgovor na ovu temu. Njen mobilni telefon, čiji je broj poznat redakciji Kurira, bio je isključen.

Izvor: Doznajemo.com

Pročitajte više

Izdvajamo

Izdvajamo

Profesor Vedran Zubić protiv rudarenja: Njemačka ima najveće zalihe litija, ali će ugovor potpisati sa Srbijom

Olaf Scholz, njemački kancelar, dolazi u Srbiju s namjerom da ugovori rudarenje litija, što je prije dvije godine na...

Još vijesti za vas