Utorak, 25 lipnja, 2024

Detalji stravične nesreće u kojoj je poginuo mladi bračni par: Mersin i Eldina došli na odmor iz Njemačke, čekali su bebu

Preporučeno

Slike s mjesta nesreće pokazuju da je jedan automobil potpuno neprepoznatljiv.

Općina Plav je proglasila trodnevnu žalost, a prema pisanju portala Republika.rs do frontalnog sudara je došlo sinoć oko 19.35 sati i to najvjerovatnije zbog neprilagođene brzine kretanja i pokušaja preticanja.

Od siline naleta, poginuo je bračni par Mersin H. i njegova supruga Eldina H. koji su doputovali na odmor iz Njemačke kako bi proveli praznike s porodicom. U njihovo vozilo je udario, piše Republika.rs snimatelj RTV Glas Plava Mirza M. koji se s kolegom vraćao iz pravca Rožaja.

Upravo se čita:  Imao je samo 24 godine: Ovo je Ismail, mladić koji je poginuo u nesreći kod Jajca

– Oni su išli iz suprotnog smjera, a kamerman sa kolegom iz Rožaja. Pošto je taj dio puta, pravina, vozili su malo brže, i direktno udarili u auto u kome se nalazio bračni par. Tragedija je da su očekivali bebu, a da su taj dan krenuli do ljekara u Berane – priča za Republiku izvor blizak istrazi.

Upravo se čita:  Tuga do neba: Poznato ko je djevojka (18) koja je život izgubila u jezivoj nesreći kod Nevesinja

Slike s mjesta nesreće pokazuju da je jedan automobil potpuno neprepoznatljiv.

– Tragediji je prethodila svadba u Rožajama, koju je Mirza snimao. Kada su svatovi krenuli prema Plavu i stigli do Brezojevica kod grada, dok je snimao svatovsku kolonu, došlo je do direktnog sudara – rekao je svjedok koji kaže da su auti od sudara odletjeli u zrak.

Pročitajte više

Izdvajamo

Izdvajamo

Je li moguća prosječna plata od 2.000 maraka?

Ekonomisti poput Zorana Pavlovića ističu da je potrebno resetovati ekonomski sistem kako bi se osiguralo da radna snaga dobije...

Još vijesti za vas