Petak, 1 ožujka, 2024

Detalji stravične nesreće u kojoj je poginuo mladi bračni par: Mersin i Eldina došli na odmor iz Njemačke, čekali su bebu

Preporučeno

Slike s mjesta nesreće pokazuju da je jedan automobil potpuno neprepoznatljiv.

Općina Plav je proglasila trodnevnu žalost, a prema pisanju portala Republika.rs do frontalnog sudara je došlo sinoć oko 19.35 sati i to najvjerovatnije zbog neprilagođene brzine kretanja i pokušaja preticanja.

Od siline naleta, poginuo je bračni par Mersin H. i njegova supruga Eldina H. koji su doputovali na odmor iz Njemačke kako bi proveli praznike s porodicom. U njihovo vozilo je udario, piše Republika.rs snimatelj RTV Glas Plava Mirza M. koji se s kolegom vraćao iz pravca Rožaja.

Upravo se čita:  Majka učenika iz škole na Šipu: Nastala je vriska i haos, oponašao je lika iz igrice i govorio “ja sam lud”

– Oni su išli iz suprotnog smjera, a kamerman sa kolegom iz Rožaja. Pošto je taj dio puta, pravina, vozili su malo brže, i direktno udarili u auto u kome se nalazio bračni par. Tragedija je da su očekivali bebu, a da su taj dan krenuli do ljekara u Berane – priča za Republiku izvor blizak istrazi.

Upravo se čita:  Drama u sarajevskoj osnovnoj školi: Dječak donio skalpel na nastavu, povrijedio sam sebe, intervenisala i policija

Slike s mjesta nesreće pokazuju da je jedan automobil potpuno neprepoznatljiv.

– Tragediji je prethodila svadba u Rožajama, koju je Mirza snimao. Kada su svatovi krenuli prema Plavu i stigli do Brezojevica kod grada, dok je snimao svatovsku kolonu, došlo je do direktnog sudara – rekao je svjedok koji kaže da su auti od sudara odletjeli u zrak.

Zanima li vas ovo?

Komentariši

Izdvajamo

Izdvajamo

Nevjerovatni podaci: Puter tri, a mlijeko dva puta skuplje u BiH nego u Hrvatskoj

Za 250 grama maslaca stanovnici BiH u domaćim trgovinama trebaju biti spremni izdvojiti iznos i do 8 KM, ovisno...

Još vijesti za vas