Petak, 1 prosinca, 2023

Detalji tragedije koja je potresla region: 13-godišnjaci bili najbolji drugovi od trećeg razreda, svađa u dvorištu bila kobna

Kako pričaju komšije, zločin je otkrila baka osumnjičenog M.M., a dječaci su bili najbolji drugovi od trećeg razreda.

Preporučeno

Ubijeni dječak A.S. (13) i M.M. (13) dječak koji ga je, kako se sumnja ubio, bili su najbolji drugovi od trećeg razreda. Kako su ispričale komšije, jutros oko 11 sati, njih dvojica su se povađala u dvorištu, nakon čega su nastavili sukob u potkrovlju kuće osumnjičenog dječaka ubice. Tada je ubijen A.S.

Prema informacijama , očevici tvrde da su ih vidjeli da se svađaju u dvorištu, nakon čega je došlo do zločina u potkkrovlju kuće.

Upravo se čita:  Poznat identitet bivšeg policajca koji se danas ubio na Rostovu

– Drugog dječaka su građani zatekli kako se tetura ispred kuće i pozvali su policiju. Taj dječak je prevezen u bolnicu. Nađen je nož – kaže izvor “Blica”.

Policija je na mjestu zločina zatekla A.S. koji je imao prerezan vrat. On je preminuo na licu mjesta.

Kako pričaju komšije, zločin je otkrila baka osumnjičenog M.M., a dječaci su bili najbolji drugovi od trećeg razreda.

Upravo se čita:  Uhapšen Amir Pašić Faćo, evo i zbog čega

– Kada je baba M.M. izašla ispred kuće i zatražila pomoć, jedan deda iz komšiluka je ušao u kuću i na potkrovlju zatekao A.S. u lokvi krvi. Užas, svuda su bili tragovi krvi, izgleda da su se prvo tukli u dvorištu – priča jedan komšija.

Obojica dječaka su bila dobri drugovi, niko ne zna šta je uzrok sukoba.

Upravo se čita:  Emotivni oproštaj od 33-godišnjeg radnika koji je jučer poginuo u Sarajevu: “Bio si i ostat ćeš dio nas…”

– Nešto su se vjerovatno pokoškali malo i počela je tuča. Svi su u šoku, oni su se družili. Ali, ako je tuča izbila neočekivano, kako je M.M. imao kuhinjski nož – priča komšija.

On kaže da su i M.M. i njegov brat natprosječno inteligentni, i da se brat u srednjoj školi stalno takmiči.

Preporučeno za vas

Izdvajamo

Poslodavci apeluju da se ne povećava cijena električne energije privrednim društvima u FBiH

Odluka Vlade FBiH kojom se u skladu sa novim Zakonom o električnoj energiji, proglašava stanje ugrožene sigurnosti snabdijevanja električnom...

Možda vas zanima i ovo