Ponedjeljak, 26 veljače, 2024

Detalji ubistva u Tuzli: Policajac Elvis Ćustendil pravio probleme pa ubio šeficu kafića Amru Kahrimanović koja je pokušala da ga smiri

Autor:Faktor.ba

Preporučeno

Žena je krenula bježati ka susjednom kafiću, a ubica ju je ustrijelio te je nesretna žena pala, a on je potom u nju ispalio još nekoliko hitaca te je na mjestu preminula.

U Tržnom centru na Brčanskoj Malti sinoć oko 21 sat ubijena je šefica kafića Amra Kahrimanović. Nju je hicima iz pištolja ubio policajac Elvis Ćustendil, koji je nakon toga napustio objekat, ali je brzo uhapšen.

– Sinoć oko 21 sat u ugostiteljskom objektu u Tržnom centru Sjenjak u Tuzli sa više hitaca iz pištolja ubijena je 52-godišnja A. K. iz Tuzle. Osumnjičeni E. Ć., koji je službenik Uprave policije MUP-a TK, lišen je slobode. Uviđaj na mjestu događaja je obavio dežurni tužilac i pripadnici Sektora kriminalističke policje MUP-a TK. Dežurni tužilac izdao je naredbu za obdukciju tijela ubijene žene.

Upravo se čita:  Harisu Haračiću 35 godina zatvora zbog okrutnog ubistva bračnog para Džuzdanović

U toku je kriminalistička obrada, nakon čega će osumnjičeni uz izvještaj o počinjenom krivičnom djelu biti predat u nadležnost Tužilaštva. U toku su istražne radnje kako bi se utvrdile sve okolnosti koje se vezuju za ubistvo žene – rekao je Admir Arnautović, glasnogovornik Kantonalnog tužilaštva Tuzlanskog kantona.

Kako saznajemo od očevidaca događaja, Ćustendil je prije tragičnog događaja pravio probleme u ugostiteljskom objektu u kojem je radila ubijena, a sukobio se i s nekim od gostiju. Amra Kahrimanović je došla i pokušala da ga smiri, a on je bijes umjerio ka njoj te izvadio pištolj. Žena je krenula bježati ka susjednom kafiću, a ubica ju je ustrijelio te je nesretna žena pala, a on je potom u nju ispalio još nekoliko hitaca te je na mjestu preminula.

Upravo se čita:  Obdukcija pokazala: Selma Baluković iz Tuzle ubijena hicem iz samostrijela

U tržnom centru Sjenjak uviđaj je okončan i uklonjeni su svi tragovi zločina, jedino je kafić u kojem je radila ubijena žena zatvoren.

Zanima li vas ovo?

Izdvajamo

Izdvajamo

Majka šokirala na sudu, prikazali slike izgladnjelog sina (12)

Na trodnevnom suđenju, koje je danas počelo pred regionalnim sudom u Kremsu, u Austriji, majka koja je zlostavljala 12-godišnjeg...

Još vijesti za vas