Nedjelja, 14 travnja, 2024

Dodik šalje Vladin avion po nju: Monica Bellucci sutra u posjeti Republici Srpskoj

Preporučeno

Iz Dodikovog kabineta je danas najavljeno da je prijem za ovu italijansku glumicu organiziran u Palati RS-a, u 13.30 sati.

monika-belluci

Monica Bellucci bit će gost ovogodišnjeg festivala „Kustendorf“ koji organizira reditelj Emir Kusturica.

Po pisanju srbijanskih medija, Monika Beluči stiže u “Drvengrad” 19. januara, ali prije nego što helikopterom reditelja doleti na Mokru goru, ona će iz Francuske sletjeti prvo u Banja Luku.

Upravo se čita:  Haris Džinović o detaljima razlaza sa Melinom: "Djeca su je molila da ode iz kuće, plašili su da ne pređe sve u fizički obračun"

Predsjednik Republike Srpske, po pisanju tih medija, šalje po nju Vladin avion “cesna 525”, jer želi da glumica provede nekoliko sati u gradu na Vrbasu.

Ona će u subotu prije podne sletjeti na aerodrom Mahovljani, gdje će je sačekati i Emir Kusturica, pa će nakon prijema kod Dodika, odletjeti u Višegrad, odnosno u posjetu “Andrićgradu”.

Upravo se čita:  Bh. folk pjevačica za Grand otkrila u kakvom je stanju Enes Begović nakon gubitka sina, slomila se pred kamerama: „Nikada više neće biti isti“

(Fena)

Zanima li vas ovo?

Komentariši

Izdvajamo

Izdvajamo

Sve je više onih sa “šest nula” na računu: Ovo je grad u BiH koji ima više od 150 milionera

Informacija koju je prije nekoliko mjeseci objavio BiznisInfo.ba, da u Živinicama ima više od 150 milionera, izazvala je pravu...

Još vijesti za vas