Petak, 1 ožujka, 2024

Doktor Kadrić o detaljima požara u Binježevu: Sin je stradao, a otac ima opekotine po cijelom tijelu

Autor:N1

Preporučeno

Doktor Kemal Kadrić, specijalista urgentne medicine za naš portal kazao kako su na lice mjesta odmah poslate dvije ekipe.

U sarajevskom naselju Binježevo u požaru na porodičnoj kući sinoć je stradao 27-godišnji mladić. Ovu informacije ranije je za portal N1 potvrdila Mersiha Novalić, glasnogovornica MUP-a Kantona Sarajevo.

Naime, kako nam je rečeno do eksplozije je došlo oko 23 sata i 20 minuta. Doktor Kemal Kadrić, specijalista urgentne medicine za ovaj portal kazao kako su na lice mjesta odmah poslate dvije ekipe.

Upravo se čita:  Harisu Haračiću 35 godina zatvora zbog okrutnog ubistva bračnog para Džuzdanović

“Sinoć oko 23 sata i 30 minuta smo dobili poziv da je došlo do eksplozije plina u Binježevu. Zatekli smo jedne lice koje je preminulo. Riječ je o momku od 27 godina. Njegov otac teško povrijeđen. Pacijent je sa polutraumom i opekotinom na čitavom tijelu. Odmah smo ga zbrinuli i prevezli u Klinički centar Univerziteta Sarajevo. Majka je prošla sa laškim povredama, ali naravno tu je stresna reakcija”, kazao je za N1 Kemal Kadrić.

Upravo se čita:  Pravosnažna presuda za jezivi zločin u BiH: Polio je benzinom, pa zapalio pred kćerkom, osuđen je na 25 godina robije

Podsjetimo, iz MUP-a KS su nam kazali kako požar još uvijek nije likvidiran te da zbog toga uviđaj još uvijek nije počeo.

Zanima li vas ovo?

Komentariši

Izdvajamo

Izdvajamo

1. mart: Bosna i Hercegovina danas slavi Dan nezavisnosti

Dan nezavisnosti Bosne i Hercegovine nacionalni je praznik koji se obilježava 1. marta svake godine, a kojim se proslavlja...

Još vijesti za vas