Ponedjeljak, 4 ožujka, 2024

Domaćin smatra da ga je majstor odrao: Pustio vodu i uzeo mi je 75 KM! Ukupno su bili tri minuta u kući, naplatio je dnevnicu i za ovog što prstom nije mrdnuo

Autor:Kurir

Preporučeno

"Na dan slave dolazi nam majstor u kuću da popravi crijevo na kome voda curi u zidu, donosi samo jedno crijevo, pušta vodu dva puta na slavinu i naplaćuje 4.500 dinara (oko 75 KM).", ovako započinje priču Vlasotinčanin koji je želio da ostane anoniman.

SRBIJA – Danima imamo problem sa vodom koja curi u zidu te se stvorila vlaga. Zvali smo majstora nekoliko puta, ali je uvek bio zauzet. Rekao je da će doći na dan slave Aranđelovdan iako slavi i on, a i mi. U kući gužva, sprema se slava, neki gosti su već bili stigli. Morali smo da prihvatimo da dođe bar tada jer voda curi sve više, propašće nam zid. Dolazi majstor i dovodi još jednog čovjeka. Donio je jedno crijevo koje bi trebalo da se zamijeni i na njenu sam vidio cenu od 1.800 dinara (oko 30 KM). Znam da oni deru koliko naplaćuju, ali mislio sam da će ovo koštati do 3.000 dinara (oko 50 KM) najviše – ispričao je za Kurir Vlasotinčanin (ime i prezime poznato redakciji).

Dalje nastavlja da je majstor pogledao zid, “rekao da tu voda curi što sam i sam znao, a onda ušao u kuću, pustio dva puta vodu na slavinu i kaže da ne može sada ništa da uradi jer je slava”.

– Nego nakon slave da dođe da razbije zid i da zameni crijevo, a da će ovo sada koštati 4.500 dinara (oko 75 KM). Ukupno su bili tri minuta u kući. Ništa uradili nisu, ovaj drugi je samo posmatrao. Donijeli to crijevo i odrali nas. Nisam mogao da se raspravljam na dan slave, platio sam u onoj gužvi, ali kad su otišli shvatio sam da nisu ostavili račun, a pitao sam se koliko li će tek da nam naplati kad ruši zid na kući i kad zaista uradi nešto kad nas je za ovo ništa odrao – ispričao je sagovornik.

Domaćin kaže i da će mu sljedeći put sve to reći i tražiti račun.

– Nije bilo pravo vreme za raspravu pred ljudima, ali ovo zaista nije u redu. Napamet iz glave rekao cifru i otišao. Uzeo je dnevnicu i za onog čoveka koji prstom nije mrdnuo – revoltirano je ispričao Vlasotinčanin.

Zanima li vas ovo?

Komentariši

Izdvajamo

Izdvajamo

Nakon teškog poraza od Želje: Hoće li Rožman ostati trener Sarajeva

Trener fudbalera Sarajeva Simon Rožman govorio je o svom statusu na klupi tima nakon poraza u gradskom derbiju od...

Još vijesti za vas