Ponedjeljak, 26 veljače, 2024

Dragan Stojković Bosanac: Niko Srbiju ne mrzi više od Srba i Bosnu od Bosanaca! Političari rade gadosti!

Autor:Face.ba

Preporučeno

– Osjećam se svoj na svome u Bosni! Nije važno gdje se čovjek rodi i odraste; važno je kad je spoznao kakav je vazduh, miris vode, vrbu pored rijeke i svoje dvorište kad je ugledao i zapamtio… e, odatle je čovjek! To je za mene Konjic!” – kazao je Dragan Stojković Bosanac.

– Tu sam odrastao, spoznao Neretvu i vrbu u Koloniji! Trenutna situacija je solidna! Najveće gadosti rade političari i u BiH i Srbiji! U Srbiji političari žive od spletki i laganja! Plaše me!

– Sreća što lažu; zamislite da kažu neće biti rata! Pakuj se i bježi! Manipulišu ratom i žrtvama! Doveli su do apsurda da odijelo ne čini čovjeka! Bez para nema ništa! Jadan je onaj koji nema novac, a političari imaju sve! Časno zanimanje su doveli do apsurda! Predsjednik degradirao svoju poziciju! Postali kalkulanti! Niko Srbiju ne mrzi više od Srba i Bosnu od Bosanaca!

– Političari njeguju šovinizam! Tako vladaju! Nacionalizam može biti pozitivna stvar! Skrivaju se iza velikog bošnjaštva i srpstva! Gdje god dođem – imam svoje! Može me zavaditi samo loš stav! Kalkulacija s našim životima je najgora na ovim prostorima! Ima jedna pjesma: “Ne daj da nas zavade ovi političari loši, ne dajte se!”

Zanima li vas ovo?

Izdvajamo

Izdvajamo

Majka šokirala na sudu, prikazali slike izgladnjelog sina (12)

Na trodnevnom suđenju, koje je danas počelo pred regionalnim sudom u Kremsu, u Austriji, majka koja je zlostavljala 12-godišnjeg...

Još vijesti za vas