Četvrtak, 30 studenoga, 2023

Dvije mlade djevojke se potukle ispred pekare: “Ku.vo, j..eš se za 20 eura!”

Preporučeno

18-godišnjakinja je imala vidljive ozljede u vidu ogrebotina po licu i vratu, dok 19-godišnjakinja nije, zaključio je sudac.

Dvije djevojke, 18-godišnjakinja i 19-godišnjakinja, proglašene su krivima i osuđene zbog vatrenog sukoba po povratku iz noćnog provoda oko 6:30 ujutro.

Prema presudi koju je sudac donio ovih dana, sve se dogodilo sredinom novembra lani ispred Pekarnice Europa u Novoj Gradišci. Djevojke su na javnom mjestu remetile javni red u alkoholiziranom stanju, ustanovio je sud te podsjetio kako je 18-godišnjakinja napuhala 1.28 promila, a 19-godišnjakinja 0.28 promila.

Upravo se čita:  Poznati lijek se povlači sa tržišta u Hrvatskoj: Mnogo se prodaje i u Bosni i Hercegovini

“Glasno vičući upućivale su obostrano pogrdne riječi i psovke: Pi*ka ti materina, ku*vo jedna obična, droljo jedna, ti se je*eš za 20 eura, pogledaj na što ličiš, kravetino”, stoji u presudi u kojoj se dodaje i da su uvrede jedna drugoj ponavljale više puta, prenosi Danica.hr.

Nakon toga, kako se navodi u presudi, tjelesno su se sukobile tako da su jedna drugu rukama hvatale za vrat i kosu te su obostrano zadale nekoliko udaraca rukama po glavi i tijelu. 18-godišnjakinja je imala vidljive ozljede u vidu ogrebotina po licu i vratu, dok 19-godišnjakinja nije, zaključio je sudac.

Upravo se čita:  Policija zaustavila vlasnika lokalne kafane, evo šta su mu pronašli ispod poklopca motora

Obje su osuđene na novčanu kaznu od 500 kuna. Moraju platiti i po 120 kuna prekršajnih troškova te po 80 kuna troškova alkotesta policiji. Ukupno, dakle, svaka po 700 kuna, tj. oko 93 eura (oko 180 KM). Presuda je nepravomoćna i na nju se mogu žaliti u zakonom propisanom roku.

Preporučeno za vas

Izdvajamo

Poslodavci apeluju da se ne povećava cijena električne energije privrednim društvima u FBiH

Odluka Vlade FBiH kojom se u skladu sa novim Zakonom o električnoj energiji, proglašava stanje ugrožene sigurnosti snabdijevanja električnom...

Možda vas zanima i ovo