Četvrtak, 23 svibnja, 2024

Evo kako izgleda Opel Omega nakon udesa pri 208 km/h

Autor:Index

Preporučeno

Jeste li se ikada zapitali što ostane od automobila nakon sudara pri brzini od 200 km/h EuroNCAP i njemu slični već godinama provode tipske crash testove u kojima se sigurnost automobila ispituje pri brzinama redovno manjim od 60 km/h (IIHS 64 km/h).

Ponekad neko organizuje neslužbene testove pri većim brzinama, najčešće zbog zabave, a takav primjer donosimo i u nastavku.

Da skratimo priču, prebacite na 18 minutu i moći ćete vidjeti kako izgleda kada Opel Omega udari u stacionarni objekt pri tri puta većoj brzini. Udarac Opela u autobus je stravičan što i ne treba čuditi s obzirom na to da je do kontakta došlo pri 208 km/h.

Šteta je stravična. Automobil je totalno uništen – do neprepoznatljivosti, a jedini čitav dio je prtljažnik. Sudeći po viđenom u ovakvoj nesreći je nemoguće zamisliti da bi iko u Opelu mogao preživjeti. Štaviše, i autobus je dobrano stradao pa bi i u njemu bilo stradalih.

Izdvajamo

Izdvajamo

Promovirano 98 kadeta Granične policije BiH

Savjetnik predsjedateljice Vijeća ministara BiH Mate Lončar obratio se danas uime predsjedateljice Vijeća ministara BiH Borjane Krišto u Mostaru...

Još vijesti za vas