Nedjelja, 19 svibnja, 2024

Haos u autobusu koji je vozio iz Njemačke za BiH: Pijani pjevač navodno vrijeđao putnike, žene nazivao pogrdnim imenima

Preporučeno

Kalač je navodno tokom cijelog puta konzumirao pivo i vino, te je dobacivao ostalim putnicima - naročito ženama koje je, tvrde njegovi saputnici, nazivao pogrdnim imenima.

Brojni regionalni mediji donose vijest o nedoličnom ponašanju poznatog folk pjevača Seje Kalača na putu iz njemačkog Duisburga ka Mostaru.

Kalač je bio u društvu svog tjelohranitelja i ostalih putnika koji su krenuli autobusom ka Mostaru, a putovanje se odvijalo po noći kako bi putnici lakše podnijeli višesatni transport prema našoj zemlji.

Kalač se iz Duisburga vraćao sa nastupa, a kako su za portal Crna Hronika izjavili očevici, tokom cijelog putovanja konzumirao je alkohol i ponašao se vulgarno.

Upravo se čita:  Pjevač iz BiH priznao: Pokušao sam sebi oduzeti život!

Sejo Kalač je navodno tokom cijelog puta konzumirao pivo i vino, te je dobacivao ostalim putnicima – naročito ženama koje je, tvrde njegovi saputnici, nazivao pogrdnim imenima.

Kalača je opominjao čak i vozač, a putnici su već u Austriji bili spremni da pozovu policiju, kako bi ga izbacili iz autobusa.

Situacija se na kraju ipak smirila, a nakon dolaska u BiH, poznati pjevač je izašao u Bugojnu, odakle su ostali putnici na miru nastaviili svoje putovanje.

Upravo se čita:  Pjevač iz BiH priznao: Pokušao sam sebi oduzeti život!

Sejo Kalač se još uvijek nije oglasio o ovom incidentu, ali je njegov tjelohranitelj za Telegraf izjavio: “Komentar je suvišan, preuveličali su sve”.

Izdvajamo

Izdvajamo

Kako je Srebrenica ponovo vraćena na globalnu scenu?

Nakon što je u petak usaglašen konačni tekst Rezolucije o genocidu u Srebrenici, propali su svi mogući pokušaji da...

Još vijesti za vas