Četvrtak, 23 svibnja, 2024

Haris Džinović o detaljima razlaza sa Melinom: “Djeca su je molila da ode iz kuće, plašili su da ne pređe sve u fizički obračun”

Preporučeno

Bivši bračni par nedavno je imao incident u porodičnoj vili, kada je Melina navodno "upala" nenajavljena.

Pjevač narodne muzike Haris Džinović i modna dizajnerka Melina Džinović stavili su tačku na svoj brak, poslije 22 godine velike ljubavi.

Haris i Melina Džinović su emotivnu vezu započeli još 2002. godine i potom dobili dvoje djece, kćerku Đinu i sina Kana.

Bivši bračni par nedavno je imao incident u porodičnoj vili, kada je Melina navodno “upala” nenajavljena. Džinović je sada objasnio šta se dogodilo te noći na Senjaku.

Upravo se čita:  Pjevač iz BiH priznao: Pokušao sam sebi oduzeti život!

– Melina nije pokušala da me kontaktira. Ona je napustila kuću, kad je došla pozvao sam policiju. Ona ima pravo da pokupi šta je njeno, ona ima svoj neki stan, živi na drugom kraju grada. Ne znam koji je bio razlog njenog dolaska, ja sam pozvao policiju, dali smo izjave oboje i tako se to završilo. Malo miriše na provokaciju, ali ne znam zašto nije htjela da ode. Rekla mi je da je ovo njena kuća. Bili smo svo četvoro kod kuće, oni su ćutali, molili su je da ode, ali ona nije htjela. Djeca (Kan i Đina) su se plašila da ne pređe sve u fizički obračun. ispričao je pjevač u emisiji “Premijera-vikend specijal”, pa se osvrnuo na djecu, Đinu i Kana.

Upravo se čita:  Pjevač iz BiH priznao: Pokušao sam sebi oduzeti život!

– Ne znam šta je u njihovim glavama, nadali su se nekom boljem životu, razočarani su. Mislio sam da im napravim da žive kako zaslužuju, već iznad toga, ali mi živimo dobro, rekao je Haris Džinović, prenosi Telegraf.rs.

Izdvajamo

Izdvajamo

Komplikacije nakon poroda: 29-godišnja porodilja preminula u vozilu hitne pomoći tokom transporta iz Gračanice u UKC Tuzla

Policijska stanica Lukavac, jučer oko 21.15 sati, obaviještena iz Službe hitne medicinske pomoći (SHMP) Doma zdravlja Lukavac, da je...

Još vijesti za vas