Srijeda, 17 travnja, 2024

Haris i Melina zvanično razvedeni: Ne zanima me s kim me je varala, sin je jako ljut na nju

Preporučeno

Haris je, kako piše Blic.rs, izašao očajan iz suda i tom prilikom je otkrio koliko je oštećen iz braka s Melinom.

Pjevač Haris Džinović danas se zvanično razveo od Meline Džinović u Prvom osnovnom sudu na Novom Beogradu.

Ona se nije pojavila na sudu. Haris je, kako piše Blic.rs, izašao očajan iz suda i tom prilikom je otkrio koliko je oštećen iz braka s Melinom.

– Pitajte nju zašto nije došla, ja nemam nikakvo saznanje. Dvije strane su bile saglasne, sutkinja je to prihvatila i dala je presudu. Zvanično sam razveden. Osjećam se odlično. Ovo je potpuno normalna stvar, nema razloga za slavlje, ljudi su se dogovorili da ne žive zajedno. Podrška sina mi mnogo znači. Ne vjerujem ženama. Melina je nikakva žena. Ja sam kriv što sam se oslonio na tuđu svijest. Sama je rekla da je materijalista, nju zanimaju samo pare.

Upravo se čita:  Riječi supruge preminulog Muje Hodžića slamaju srce: Pjevač Zvezda Granda iza sebe ostavio neutješnu suprugu, “ode moj svijet”

Nisam se trudio da to promijenim, samo sam davao. Bio sam preširoke ruke. Ne čitam komentare, ona je jedan period bila okej, nešto se desilo s njom. Mnogo se družila s nekim ženama sumnjivim. Relativno sam ih poznavao. Rijetko postoji žena koja kaže da je kriva i da se izvini, to nije postojalo. Ona se nikada nije izvinila, nismo u kontaktu. Ne zanima me s kim me je varala, sin je jako ljut na nju. Nikad ne bih oprostio prevaru, to je izdaja. Ne znam s kim me je varala, šuška se po gradu, ne pada mi na pamet da provjeravam – rekao je Haris

Zanima li vas ovo?

Komentariši

Izdvajamo

Izdvajamo

Meteorolog Bakir Krajinović objavio prognozu za cijeli april

Od jutarnjih sati snijeg je prekrio našu zemlju. Iako smo se nadali da je zima prošla, jutros nam je...

Još vijesti za vas