Srijeda, 17 travnja, 2024

Haris nije imao šansi: Ko je zapravo novi dečko Meline Džinović? Navodno je jedan od najpoželjnijih muškaraca na javnoj sceni

Preporučeno

Njezin novi emotivni partner slovi za jednog od najpoželjnijih muškaraca na javnoj sceni.

Ne stišava se bura oko razvoda Meline i Harisa Džinovića, a dizajnerica navodno već pola godine uživa u romansi s drugim muškarcem.

Melina je navodno u vezi s dvije godine starijim biznismenom, a za njihovu romansu saznao je i Haris.

“Svima je jasno da je brak Melin i Harisa odavno izgubio sjaj i da je bilo pitanje dana kada će se razvesti. Iako je njihov odnos zahladio puno prije nego što je ona napustila obiteljsku vilu, uspjela je sakriti da je pravi razlog zbog kojeg je stavila točku na taj brak bio muškarac kojeg je upoznala prošle godine i s njim započela romansu”, dodaje.

Upravo se čita:  Riječi supruge preminulog Muje Hodžića slamaju srce: Pjevač Zvezda Granda iza sebe ostavio neutješnu suprugu, “ode moj svijet”

Njezin novi emotivni partner slovi za jednog od najpoželjnijih muškaraca na javnoj sceni. Svaki slobodan trenutak koriste da budu zajedno, a on ju obasipa skupim darovima i pažnjom, pa se osjeća poput zaljubljene tinejdžerice.

“Njihovi bliski prijatelji oduševljeni su vezom, a često se šale da ona konačno ima partnera koji joj odgovara u svakom smislu”, ispričao je izvor koji tvrdi da se viđaju u njegovom luksuznom stanu.

Zanima li vas ovo?

Komentariši

Izdvajamo

Izdvajamo

Na GP Brod spašena petogodišnja djevojčica, bila je žrtva međunarodne trgovine ljudima

Tužilac iz Odsjeka za krijumčarenje ljudi i trgovinu ljudima Tužilaštva BiH koordinirao je aktivnosti u saradnji sa Službom za...

Još vijesti za vas