Ponedjeljak, 27 svibnja, 2024

“Heroji&Ulice”: Razgovor sa Bojanom Stojčićem (Video)

Preporučeno

Bh-index portal i udruženje građana “Multi” kroz projekat “Heroji&Ulice” nastoje predstaviti talentirane i aktivne mlade sa prostora Bosne i Hercegovine. Cilj je promovisati omladinski aktivizam u lokalnim zajednicama. U prvoj sezoni serijala snimljeni su kratki intervjui sa ukupno dvadeset uspješnih mladih osoba iz Sarajeva.

Danas donosimo trinaestu epizodu serijala “Heroji&ulice” u okviru koje razgovaramo sa Bojanom Stojčićem, mladim umjetnikom iz Sarajeva. Bojan je diplomirao na Akademiji likovnih umjetnosti u Sarajevu, te je član ULUBiH i ULUPUBiH-a. Tokom intervjua prikazani su neki od radova ovog talentovanog umjetnika. Razgovor je obavio Danijal Hadžović.

Sekcija za mlade udruženja građana “Multi” realizuje projekat serijala emisija”Heroji&Ulice” u suradnji sa Omladinskim kreativnim centrom (OKC), te pod pokroviteljstvom Opštine Centar Sarajevo i Skupštine Kantona Sarajevo. Medijski pokrovitelj projekta je Bh-index portal. Generalni sponzor projekta je BH Telecom d.d.

(Bh-index)

Izdvajamo

Izdvajamo

U Srbiji ubijen brat ministra Vojina Mijatovića

U Beogradu je danas ubijen brat ministra u Vladi FBiH i potpredsjednika SDP-a Vojina Mijatovića, saznaje se iz izvora...

Još vijesti za vas