Ponedjeljak, 17 lipnja, 2024

Izvor blizak Melini tvrdi da je posramljena zbog Harisovih prozivki i da ne vjeruje šta se dešava: “Rodila sam mu djecu, normalno da mi je davao pare”

Preporučeno

Nakon Harisovog intervjua, u kom je otkrio intimne detalje odnosa, modna kreatorka je upala u kuću na Senjaku i, kako je pjevač izjavio, verbalno ga napala

Javnost svakodneno dobija uvid u jedan od najružnijih javnih razvoda na balkanskoj sceni o kojem se priča sedmicama.

Nakon 22 godine braka modna kreatorka Melina Džinović i pjevač Haris Džinović su odlučili da se razvedu, a od tog trenutka u javnost isplivavaju detalji njihovog odnosa.

Pjevač je otvoreno u jednoj emisiji pričao o razvodu sa Melinom Džinović, a nakon njegovog intervjua u kom je otkrio intimne detalje odnosa, modna kreatorka je upala u kuću na Senjaku i, kako je pjevač izjavio, verbalno ga napala. Nakon svega završili su u policiji.

Upravo se čita:  Otkriveno u kakvom su zapravo odnosu Krajiškinje Šejla Zonić i Đula Drini

“Melina priča prijateljima da umire od sramote, da ne vjeruje šta joj se dešava. Stalno ponavlja: ‘Rodila sam mu djecu, normalno da mi je davao pare’, rekao je blizak izvor.

“Bilo je tu iskorištavanja emotivnog, materijalnog, društvenog, kako god hoćete. Nezahvalnost me je najviše boljela. Ako neko misli da je zahvalnost samo da kaže: ‘Hvala ti ljubavi’… To moraš i da pokažeš nekim djelima. Ne mora sad u ekvivalentu, ako tašna košta 5000 eura (10.000 KM), da sada ona meni vrati poklonom u vrednosti od 5000 eura (10.000 KM). Možemo i kafu da popijemo, da kažeš ja ću platiti, to je sasvim dovoljno. Međutim, nije se to dešavalo i tu sam onako baš bio vrlo iznenađen”, ispričao je Džinović.

Pročitajte više

Izdvajamo

Izdvajamo

Mladi konobar koji je sve oduševio: Zaposlio sam se da pomognem baki, da njoj bude lakše

Konobar Dušan Đorđević oduševio je region nakon što je travel bloger Kristijan Iličić objavio snimak njega na poslu u...

Još vijesti za vas