Petak, 1 ožujka, 2024

Jedan detalj presudio u brzom hvatanju saučesnika u brutalnom ubistvu u Doboju

Preporučeno

Svirepost ubica Saše Kulišića šokirala je i istražioce, pa je krivično djelo i kvalifikovano kao teško ubistvo, za šta je zaprijećena i kazna doživotnog zatvora.

Kako ekskluzivno saznaje Srpskainfo u noći ubistva policijski službenik je primijetio L.D. (19) u iznajmljenom automobilu na benzinskoj pumpi u Doboju.

– Kada je utvrđeno da se radilo o teškom ubistvu, ova informacija je bila od ogromnog značaja u brzom hapšenju osumnjičenog saučesnika, a ubrzo i počinioca, odnosno supruge- otkriva izvor Srpskainfo.

Ipak, o naivnosti osumnjičene Andreje Kajganić dovoljno govori da je u porodičnoj kući u noći ubistva ostavila dvije kćerkice, piše Srpskainfo.

Upravo se čita:  Nezapamćena tragedija u Gornjim Karajzovcima kod Gradiške: Otac kamionom usmrtio 5-godišnjeg sina

Podsjećamo, Saša Kulišić pronađen je juče oko 13 časova mrtav u šumi u blizini izletišta Preslica.

Teško ubistvo prijavljeno je juče oko 11 časova kada je kuma žrtve i osumnjičene primjetila krvave tragove u porodičnoj kući.

Svirepost ubica Saše Kulišića šokirala je i istražioce, pa je krivično djelo i kvalifikovano kao teško ubistvo, za šta je zaprijećena i kazna doživotnog zatvora.

Upravo se čita:  Poznat termin dženaze Selme Baluković koju je usmrtio partner u Lipnici: Iza nje ostala djeca, majka, brat

Osumnjičeni dvojac uhapšen je u rekordnom vremenu nakon brutalnog ubistva i trenutno su na kriminalističkoj obradi.

Zanima li vas ovo?

Komentariši

Izdvajamo

Izdvajamo

1. mart: Bosna i Hercegovina danas slavi Dan nezavisnosti

Dan nezavisnosti Bosne i Hercegovine nacionalni je praznik koji se obilježava 1. marta svake godine, a kojim se proslavlja...

Još vijesti za vas