Nedjelja, 16 lipnja, 2024

“Jedna je bila u kablovima od televizora” Šok prizor u kući mladog bračnog para

Preporučeno

Nakon četiri dana, koliko je trajala Dejanova intervencija, Pjevovići su se vratili u dom ali nedugo nakon toga zateklo ih je još jedno neprijatno iznenađenje.

Prava agonija zadesila je mladi bračni par Pjevović kada su u svojoj kući u selu Mrčajevci, u koju su se sa bebom prije godinu dana doselili iz Beograda, ugledali nekoliko zmija.

Čim su ih primjetili pozvali su u pomoć jedinog čovjeka u Moravičkom okrugu koji im može pomoći, čuvenog i hrabrog Dejana Bisenića iz Čačka.

Upravo se čita:  Dvije žene do smrti pretukle muškarca jer je odbio druženje u troje

– Viđali smo ih čak kako bez ikakvog straha ulaze na glavna ulazna vrata. Nimalo prijatno iskustvo u sopstvenom domu, naročito kad imate bebu u kući. Odmah smo pozvali Dejana koji čim je došao i vidio kakvo je stanje zamolio nas je da napustimo kuću i to na čak nekoliko dana. Tada samo shvatili da je situacija i više nego ozbiljna – priča za RINU Dušan Pjevović.

On dodaje da ih je iznenadila prisutnost ovih gmizavaca, jer su kuću renovirali i sve je u njoj novo. Dvorište redovno održavaju, a poznato je da zmije se često viđaju u zapuštenim i neuslovnim objektima. Nakon četiri dana, koliko je trajala Dejanova intervencija, Pjevovići su se vratili u dom ali nedugo nakon toga zateklo ih je još jedno neprijatno iznenađenje.

Upravo se čita:  Dvije žene do smrti pretukle muškarca jer je odbio druženje u troje

– Supruga je primijetila da se nešto čudno pomjera u ćošku gdje se nalaze kablovi od televizora. Zatim je ugledala ogromnog smuka, dugačkog preko dva metra. Jedino što ga je razlikovalo od tih kablova jesu debljina i zelenkasta boja kožice. Opet smo pozvali Dejana koji nas je spasio i od te zmije. Nadamo se da ih više nema, ali doza straha uvijek postoji – izjavio je mladi suprug i otac.

Upravo se čita:  Dvije žene do smrti pretukle muškarca jer je odbio druženje u troje

On je unuk čuvenog tekstopisca i kompozitora Obrena Pjevovića, koji je tvorac nekih najvećih i bezvremenih hitova srpske narodne muzike.

Dušan se sa porodicom vratio iz glavnog grada u rodno selo svog djeda, želeći upravo tu da nastavi život.

Pročitajte više

Izdvajamo

Izdvajamo

Mladi konobar koji je sve oduševio: Zaposlio sam se da pomognem baki, da njoj bude lakše

Konobar Dušan Đorđević oduševio je region nakon što je travel bloger Kristijan Iličić objavio snimak njega na poslu u...

Još vijesti za vas