Srijeda, 21 veljače, 2024

Jennifer Lopez na pragu 50. pokazala bujnu, prirodnu zadnjicu: Ovo je raj za oči

Preporučeno

Dženifer Lopez (Jennifer Lopez) na Instagramu je još jednom oduševila fanove izazovnim fotografijama na kojima u prvi plan dolazi njena savršeno istrenirana figura.

Latino diva Dženifer Lopez (49) već decenijama oduševljava svet svojim izgledom, a iako je uspela da izbegne vidljive zahvate kod plastičnog hirurga, iz godine u godinu je sve ljepša i ljepša.

Upravo se čita:  Halid Bešlić ponovo žrtva prevare: Ovo je prevršilo sve mjere, nemam veze s tim!

Rezultate zdravog života Dženifer je ovog vikenda još jednom pokazala na Instagramu, na kojem je objavila izazovne fotografije u minijaturnom narandžastom kupaćem kostimu.


Fotografije u kojima pozira ispred bazena u kratkom roku su prikupile stotine oduševljenih komentara i preko milion i po lajkova.

Zanosna Dženifer ne krije čeličnu disciplinu i rigorozan režim kojim održava mladolik izgled lica i savršenu figuru pa u intervjuima često zna da se pohvali da nikad ne pije alkohol i kafu jer šećer i kofein loše utiču na kožu.

Foto: Instagram

Ko bi ovoj ljepotici dao 49 godina? Nama izgleda duplo mlađe!

Moglo bi vas zanimati

Izdvajamo

Izdvajamo

Poslodavci u FBiH insistiraju na zakonu o zapošljavanju stranaca, ali i da se “srede” evidencije nezaposlenih

Na sastanku predstavnika Vlade Federacije Bosne i Hercegovine i Udruženja poslodavaca FBiH koji je održan danas u Sarajevu, zaključeno...

Još vijesti za vas