Subota, 10 lipnja, 2023

Kaja otkrila kakve muškarce voli: “Nikad mi se nije desilo da na prvom dejtu platim piće”

Nemojte propustiti

“Ja sam staromodna. Volim da mi je muškarac autoritativan.”

Pjevačica Kaja Ostojić je već duže vrijeme slobodna, nakon što se razvela poslije pet godina braka.

Ona je sada prokomentarisala svoj ljubavni život.

“Nemam vremena za ljubavni život, iskreno. Ritam mog privatnog života je veoma usporen, za razliku od poslovnog. Malo mi je muka od toga, iskreno. Umorna sam”, rekla je pjevačica, pa je otkrila da li je zaljubljena: “Pa, jesam. Ono, ja sam zaljubljena uvijek”.

Upravo se čita:  Nele Karajlić emotivno o periodu u Sarajevu: To mi je najljepši dio života. Sejo mi je bio kao brat

“Muškarac mora da plati piće kad je sa ženom. Svako će da kaže isto. Nemam problem i da ja nekad muškarca izvedem na večeru ili platim piće, recimo… Odrastala sam sa muškarcima koji su uvek mislili da oni trebaju da snose taj deo troškova. Bar, eto, na prvom dejtu, mislim stvarno. Mislim da je nekako to baš muški. Meni bi bilo jako čudno da ja platim na, eto, prvom dejtu piće”, ispričala je Kaja za “Blic”, pa je dodala:

Upravo se čita:  Ovako izgledaju djeca Halida Muslimovića: Lejla važi za pravu ljepoticu, a sin je bio u vezi sa poznatom blogerkom

“Ja sam staromodna. Volim da mi je muškarac autoritativan. Volim da je superiorniji od mene u svakom smislu. Meni je to nekako normalno. Nikad mi se nije desilo da na prvom dejtu platim piće, moram priznati. Bitno mi je da mi je partner finansijski stabilan. Naravno da jeste. Kad sam ja stabilna, mora i on biti”.

Pročitajte još

Izdvajamo

Dr. Kemal Dizdarević kod Senada Hadžifejzovića: Alisa Mutap nije imala potres mozga, a posljedično ni amneziju

Dr. Dizdarević je bio jedan od članova tima vještaka iz KCUS-a koji su obavili vještačenje Alise Mutap, djevojke ubijenog...

Možda vas zanima i ovo