Nedjelja, 21 travnja, 2024

Kaja otkrila kakve muškarce voli: “Nikad mi se nije desilo da na prvom dejtu platim piće”

Preporučeno

“Ja sam staromodna. Volim da mi je muškarac autoritativan.”

Pjevačica Kaja Ostojić je već duže vrijeme slobodna, nakon što se razvela poslije pet godina braka.

Ona je sada prokomentarisala svoj ljubavni život.

“Nemam vremena za ljubavni život, iskreno. Ritam mog privatnog života je veoma usporen, za razliku od poslovnog. Malo mi je muka od toga, iskreno. Umorna sam”, rekla je pjevačica, pa je otkrila da li je zaljubljena: “Pa, jesam. Ono, ja sam zaljubljena uvijek”.

“Muškarac mora da plati piće kad je sa ženom. Svako će da kaže isto. Nemam problem i da ja nekad muškarca izvedem na večeru ili platim piće, recimo… Odrastala sam sa muškarcima koji su uvek mislili da oni trebaju da snose taj deo troškova. Bar, eto, na prvom dejtu, mislim stvarno. Mislim da je nekako to baš muški. Meni bi bilo jako čudno da ja platim na, eto, prvom dejtu piće”, ispričala je Kaja za “Blic”, pa je dodala:

“Ja sam staromodna. Volim da mi je muškarac autoritativan. Volim da je superiorniji od mene u svakom smislu. Meni je to nekako normalno. Nikad mi se nije desilo da na prvom dejtu platim piće, moram priznati. Bitno mi je da mi je partner finansijski stabilan. Naravno da jeste. Kad sam ja stabilna, mora i on biti”.

Zanima li vas ovo?

Komentariši

Izdvajamo

Izdvajamo

Preminula u porođajnoj sali: Ovo je porodilja, majka četvero djece ukopana je u svom selu, Tužilaštvo vodi istragu o smrti

Zdravstveni centar Vranje još uvijek se nije oglasio zvanično saopštenjem o smrti porodilje koja je prije nekoliko dana preminula...

Još vijesti za vas