Srijeda, 24 travnja, 2024

Koga turske zvijezde ljube u stvarnom životu?

Preporučeno

Sapunice su pune strasti, drame i nesretnih ljubavi, no kao i uvijek – život je puno zanimljiviji od fikcije

Foto: Ilustracija
Foto: Ilustracija

Halit Ergenç (Sulejman Veličanstveni) u braku je s Bergüzar Korel već tri godine, no prema tračevima sa seta i kolegice Nur Fettahoglu (Mahidevran), Meryem Uzerli (Hurem) te Deniz Çakır (Šah) našle su se u zagrljaju naočitog Turčina. Kako se ipak radi o glumcu koji je dao život liku koji nosi pridjev ‘veličanstveni’, Ergenç je navodno zaveo i junakinju serije ‘Sila’ – Cansu Dere. Halit Ergenç nije potvrdio nijednu svoju nevjeru, piše Večernji list.

Upravo se čita:  Severina danas slavi 52. rođendan: Prestala sam čekati da će me neko spasiti

Cansu Dere s druge je strane navodno imala flert s Mehmetom Akifom Alakurtom koji u ‘Sili’ glumi njezina partnera Borana-agu, a prije toga se puno pisalo o njezinoj romansi s glumcem Kenanom İmirzalıoğluom (Ezel). Mehmemtu Akifu Alakurtu, Boran-agi, nije pošlo za rukom osvojiti Cansu, pa je počeo širiti tračeve o njoj.

Kenan İmirzalıoğluo bio je u vezi sa Zeynep Beserler koju je ostavio zbog Cansu, a sad mu je navodno za oko zapela Bergüzar. Zeynep Beserler Kenana je upoznala na setu serije ‘Sumrak’. Njihova veza trajala je šest godina, piše Večernji list.

Upravo se čita:  Severina danas slavi 52. rođendan: Prestala sam čekati da će me neko spasiti

Leyla Basak u ‘Sili’ glumi Boranovu prvu suprugu Jezdu, a u stvarnom su životu dvije godine bili zajedno.

(Tportal/Bh-index)

Zanima li vas ovo?

Komentariši

Izdvajamo

Izdvajamo

Sretan kraj potrage: Pronađena Tijana koja je nestala u martu

Tijana Simić koja je 13. marta nestala na Karaburmi pronađena je, što je potvrdila njena sestra na društvenim mrežama....

Još vijesti za vas