Petak, 1 ožujka, 2024

Krili se u stanu deset dana da komšije misle da su na moru!

Preporučeno

Porodica iz Banjaluke, provela je 10 dana zaključana u svom stanu, kako bi njihove komšije pomislile da su otišli na godišnji odmor koji su dugo planirali.

kreta grèka ljeto plaža------2 stupca colorekonomijaNjihovu obmanu primjetio je komšija kada je stariji sin M.A., kenuo noću da izbaci smeće koje se nagomilalo i počelo zaudarati.

Komšija D.G. ispričao je da je vidio M.A. kako se kasno noću iskrada sa velikom crnom kesom za smeće.

Upravo se čita:  Meteorolog Sladić objavio kakvo nas vrijeme očekuje narednih 10-ak dana

„Začudio sam se jer su rekli da idu u Grčku na more i zadužili me da im pripazim stan, jer se neće vraćati za 15 dana. Sačekao sam da se vrati da ga pitam zašto su došli ranije i tada sam otkrio da su blefirali i da nigdje nisu ni išli, nego da su kupili sve što im treba, zamračili prozore i zaključali se u stan”, kaže komšija D.G.

Upravo se čita:  KCUS zapošljava veliki broj radnika na neodređeno vrijeme: Saznajte ko ima prednost

Poslije upornih pokušaja da razgovaramo sa porodicom, konačno smo uspjeli i na kraju su sve priznali.

„Bilo nas je sramota jer smo svake godine išli na odmor, bar u Hrvatsku ili Crnu Goru a ponekada i u Grčku. Međutim ove godine zbog loše finansijske situacije nismo mogli priuštiti odmor a komšiluk nam je takav da bi nam se rugali cijelu godinu dana. Vidite kako nas je komšija odmah odao javnosti.E neka je dabogda on ljetovao na kliničkom centru Paprikovac”, ljutito je pričao domaćin N.A.

Upravo se čita:  Potrebno je ispuniti uslove: Kada radnik može dobiti otpremninu i kako se određuje iznos?

I pored blamaže koju sada trpi, kaže da se lijepo odmorio u stanu, i da mu sada odmor više i nije potreban.

Ako ste pomisili da je ovo realnost prevarili ste se, ali ima i onih koji su spremni da ovako nešto i učine. A možda smo nekome dali i dobru ideju za ljetovanje.

(Telegraf)

Zanima li vas ovo?

Komentariši

Izdvajamo

Izdvajamo

1. mart: Bosna i Hercegovina danas slavi Dan nezavisnosti

Dan nezavisnosti Bosne i Hercegovine nacionalni je praznik koji se obilježava 1. marta svake godine, a kojim se proslavlja...

Još vijesti za vas