Četvrtak, 18 travnja, 2024

“Ležali su jedno pored drugog”: Komšije otkrile detalje užasne tragedije, mladić i djevojka zajedno skočili u smrt sa 17. sprata solitera

Preporučeno

Mladić i djevojka, koji još uvijek nisu identifikovani, skočili su zajedno sinoć sa solitera, tačnije sa 17. sprata zgrade u Novom Sadu, a prema riječima stanara ove višespratnice oni nisu njihove komšije.

Sumnja se da su se dvije mlade osobe oko 22 časa popele na vrh solitera i zajedno skočile u smrt, a stanari zgrada kažu da su svi jako potreseni.

– Čula se neka galama i lift nekih pola časa nije radio u tom periodu. Nismo znali šta se dešavala, ali smo ubrzo shvatili kada smo čuli rotacije policije i Hitne pomoći. Neko od komšija u dvorištu, sa druge strane zgrade, vidio je tijela mladića i djevojke i kada se pribrao nakon šoka pozvao je policiju – kaže jedan od stanara višespratnice i dodaje:

Upravo se čita:  Tuga okovala BiH: Preminula majka Amila i njen sin Salih

– Svi smo se skupili. Prizor je bio jeziv, ležali su onako jedno do drugog u lokvi krvi… Policija je obezbijedila dio dvorišta gdje su pali. Oni najvjerovatnije nisu iz naše zgrade jer da jesu ne bi morali da razbiju cijeli dio staklenih vrata kako bi izašli na krov, jer stanari imaju ključ. Naša zgrada ima 16 spratova, ali je jedan stanar od vešeraja na 17 spratu napravio stan tako da tu se nalazi i taj krov.

Upravo se čita:  Kombijem udario dječaka i pobjegao s mjesta nesreće. Policija vjeruje da je pronašla vozača

Kako su potom naveli, neke komšije policija je već ispitivala o tragediji, a neki će tek davati izjave. Video-nadzor nema na zgradi, kako tvrde stanari, ali susjedne zgrade imaju, pa nije isključeno da će one pomoći inspektorima u daljoj istrazi, piše Kurir.

Tijela mladića i djevojke poslati su na Institut za sudsku medicinu, gdje će se obaviti obdukcija, a kako se saznaje, na tijelima nema tragova nasilja koji bi ukazali da se u ovom slučaju radi o zločinu.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli 192.RS (@192_rs)

Zanima li vas ovo?

Komentariši

Izdvajamo

Izdvajamo

Zmija ušla radnicima u ormarić u firmi: Uvukla se u garderobu, šokirali se kad su je vidjeli!

Brzo su pozvali Vladicu, koji je vješto uhvatio mladog stepskog smuka na ovom neobičnom mjestu. Srećom, ova vrsta zmije...

Još vijesti za vas