Nedjelja, 19 svibnja, 2024

Armin Berberović poznavao doktoricu Azra Spahić: Ujutro joj dao čokoladu, uvečer je usmrtio mercedesom!

Autor:Avaz.ba

Preporučeno

Dnevni avaz je objavio detalje koji su prethodili kobnom danu 26. maja, kada je ubijena mlada doktorica Azra Spahić.

U petak se navršilo sedam dana od stravične nesreće na Marindvoru u Sarajevu u kojoj je Armin Berberović (26) Mercedesom usmrtio mladu doktoricu Azru Spahić.

U nesreći zbog koje su građani Sarajeva istog dana izašli na proteste povrede opasne po život zadobila je Azrina kolegica.

Berberoviću je određen jednomjesečni pritvor, utvrđeno je da je bio pod utjecajem alkohola i da je Mercedesom upravljao pod zabranom jer mu je oduzeta vozačka dozvola.

Upravo se čita:  Užas u Foči: Muškarac prvo ubio suprugu, pa izvršio samoubistvo

„Avaz“ otkriva detalje koji su prethodili kobnom danu 26. maja, kada je ubijena Azra Spahić.

Saznajemo da je ubijena doktorica Spahić liječila majku Armina Berberovića u Domu zdravlja u Starom Gradu i cijela porodica ju je lično poznavala. Čak je liječila i njegovog brata Mevludina.

Prema informacijama „Avaza“, nekoliko dana prije kobne nesreće djevojci Berberovića umro je otac, sahrana je obavljena tog dana i on je popio pivo.

Upravo se čita:  Radna mašina Željeznica FBiH udarila maloljetnicu kod Nemile

Oko 23 sata jurio je na posao jer je bio zaposlen kao dispečer jednog taksi prijevoznika te je po dolasku na Marindvor napravio nesreću i ubio doktoricu koju je poznavao.

Da stvar bude tragičnija, on je tog jutra, kako saznajemo, bio kod Azre Spahić jer je došao po doznake oca svoje djevojke.

Upravo se čita:  Lokomotiva udarila vozilo na prelazu: Mašinovođa počeo da koči ali se udes nije mogao izbjeći

Donio joj je čokoladu, a ona ga je potapšala po ramenu i rekla: “Vidimo se Deba” (Berberovićev nadimak). Nekoliko sati kasnije Berberović ju je usmrtio.

Berberović je pozvao policiju i Hitnu pomoć te je pokušao pomoći nastradalima. S jednom od doktorica pokušao ju je izvući ispod automobila. Ali bilo je prekasno. Zbog obilnog krvarenja preminula je na licu mjesta, piše “Avaz.ba”.

Izdvajamo

Izdvajamo

Kako je Srebrenica ponovo vraćena na globalnu scenu?

Nakon što je u petak usaglašen konačni tekst Rezolucije o genocidu u Srebrenici, propali su svi mogući pokušaji da...

Još vijesti za vas