Subota, 22 lipnja, 2024

Makazama za lim iskasapili Porsche da ukradu skupa svjetla

Autor:Agencije

Preporučeno

Sve kako bi se domogli vrijednih rasvjetnih komponenti koje su itekako tražene na crnom tržištu gdje vrijede oko 3.500 eura oba.

Vlasnik ovog električnog, 100.000 eura vrijednog Porschea Taycana Sport Turismo, imao je što vidjeti kad je ujutro došao do automobila parkiranog u ulici.

Tokom noći u Düsseldorfu u Njemačkoj, naime, lopovi su “očerupali” cijeli prednji kraj kako bi ukrali napredna LED Matrix svjetla Porchea.

Pritom to i nije bio neki problem, jer su prostor na prednjem kraju izrađen u potpunosti od aluminija jednostavno “iskasapili” posebnim makazama za lim.

Upravo se čita:  Mladoženju iz BiH nakon momačke prijatelji natjerali da se mladoj vrati u ovakvom izdanju
FOTO: No_Supermarket9751 Reddit

A sve kako bi se domogli vrijednih rasvjetnih komponenti koje su itekako tražene na crnom tržištu gdje vrijede oko 3.500 eura oba.

Slike postavljene na Reddit profilu No_Supermarket9751 pokazuju tužnu sudbinu skupocjenog Porschea u Mamba zelenoj metalik boji koji je ostao bez svjetala, a na osiguravajućoj kući sada ostaje popravak putem kaska zbog ove vandalske krađe…

Pročitajte više

Izdvajamo

Izdvajamo

Meteoalarm izdao više upozorenja za Bosnu i Hercegovinu: U nekim dijelovima toplotni udari, u drugima se sprema olujno nevrijeme

U Bosni i Hercegovini danas se očekuje sunčano vrijeme uz malu do umjerenu oblačnost. No, zbog visokih temperatur, ali...

Još vijesti za vas