Nedjelja, 21 travnja, 2024

Mirnes je bio profesor matematike i informatike u školi: Ovo je mladić koji je stradao jutros u teškoj saobraćajnoj nesreći kod Travnika

Preporučeno

Škola u kojoj je radio je sutra proglasila Dan žalosti, te će časovi biti skraćeni na 30 minuta.

Teška saobraćajna nesreća desila se jutros oko sedam sati u mjestu Turbe kod Travnika u kojoj je poginuo Mirnes Čurić (1997.).

Kako saznaje portal “Avaza”, Čurić je bio profesor matematike i informatike u JU Osnovna škola “Vitovlje” u Vitovlju.

Upravo se čita:  Poznat identitet nastradalog čuvara u velikom požaru u Srebreniku: Radi se o demobilisanom borcu Armije RBiH

Od njega su se oprostili i iz kolektiva škole.

– Molimo Boga da se smiluje njegovoj plemenitoj duši, a da porodici, radnim kolegama i prijateljima olakša bol zbog gubitka člana porodice i člana školske zajednice – navodi se u saopćenju.

Škola je sutra proglasila Dan žalosti, te će časovi biti skraćeni na 30 minuta. Knjiga žalosti će biti postavljena u prostorijama škole od 8 do 15 sati.

Upravo se čita:  Roditelji Danke Ilić (2) izjasnili se prvi put zajedno nakon nestanka djevojčice: "Ne prihvatamo saučešće, nismo sahranili dijete"
Faksimil saopćenja OŠ “Vitovlje”. Facebook

Podsjećamo, u nesreći su učestvovali autobus marke Mercedes kojim je upravljao Z.M. rođen 1958.godine iz Travnika i putničko motorno vozilo marke Škoda, kojim je upravljao M.Č. rođen 1997. godine iz Travnika.

– U ovoj nezgodi vozač Škode M.Č. je smrtno stradao na licu mjesta, dok su četiri putnika iz autobusa zadobila lakše tjelesne povrede – saopćeno je iz MUP-a SBK.

Zanima li vas ovo?

Komentariši

Izdvajamo

Izdvajamo

Preminula u porođajnoj sali: Ovo je porodilja, majka četvero djece ukopana je u svom selu, Tužilaštvo vodi istragu o smrti

Zdravstveni centar Vranje još uvijek se nije oglasio zvanično saopštenjem o smrti porodilje koja je prije nekoliko dana preminula...

Još vijesti za vas