Četvrtak, 18 srpnja, 2024

Mladen Vojičić Tifa predstavio spot za svoju novu pjesmu ‘Spreman sam na sve’

Preporučeno

Produkcijaska kuća Sarajevodisk jučer je u popodnevnim satima na svom YouTube kanalu premijerno objavila novi spot Mladena Vojičića Tife za pjesmu ‘Spreman sam na sve’ s istoimenog albuma.

Ovo je premijerno prikazivanje spota za pjesmu “Spreman sam za sve” kojeg je režirao bh. reditelj Jasmin Duraković.

Nakon duže pauze, velika bh. muzička zvijezda Mladen Vojičić Tifa vraća se na velika vrata sa novim muzičkim materijalom, a promocija novog CD-a bit će održana 25. aprila u Cinemas Sloga, u 20 sati.

Upravo se čita:  Noge kao izvajane, Lepa Brena ne posustaje: Hiljade ljudi, uprkos toplotnom udaru, pohrlilo na koncert na Jadranu

Album je nastao u saradnji sa izdavačko-diskografskom kućom ‘Sarajevodisk’, što ima i simboličko značenje, budući da je Tifa svoj prvi samostalni album izdao upravo u ovoj kultnoj muzičkoj kući.

Prije par dana popularni bh. pjevač Tifa objavio je na svom YouTube kanalu singl ‘Diznilend’, za koji je urađen i animirani spot u režiji Berina Tuzlića. Do sada su i pjesma, ali i spot izazvali pozitivne reakcije publike.

Upravo se čita:  Noge kao izvajane, Lepa Brena ne posustaje: Hiljade ljudi, uprkos toplotnom udaru, pohrlilo na koncert na Jadranu

Na novom albumu nalazi se deset pjesama: ”Diznilend”, ”Jako”, ”Platio sam skupo”, ”Ljubav greške čini”, ”Griješi ljubavi”, ”Čudan svijet”, ”Još sam uvijek onaj stari”, ”Spreman sam na sve”, ”Volim je ja”, ”Zora je”.
(Depo)

Pročitajte više

Izdvajamo

Izdvajamo

Cijene smještaja u Hrvatskoj divljaju, turistička zajednica apeluje na iznajmljivače: Budite razumni

U Hrvatskoj je trenutno 930 hiljada turista pri čemu je turistički promet u dolascima veći za pet, a noćenjima...

Još vijesti za vas