Subota, 20 travnja, 2024

Monstruozno ubistvo u Tuzli – Slobodan Spasojević svoju kćerku Šejlu ubio zbog novca?

Preporučeno

Priča o monstruoznom ubistvu koje se juče dogodilo na izletištu Ilinčica još je uvijek glavna tema u Tuzli

Foto: BoljaTuzla.ba
Foto: BoljaTuzla.ba

Tragajući za motivima ovoga djela ekipa portala BoljaTuzla.ba je posjetila tuzlansko naselje Kojšino i kuću porodice Spasojević.

Komšije su Slobodana Spasojevića, osumnjičenog za ubistvo svoje 29-godišnje kćerke Šejle, opisale kao primjernog komšiju i dobrog prijatelja. Po njihovim pričama motiv za ovo ubistvo bi mogao biti u finansijskim problemima koje je ova porodica imala:

Upravo se čita:  Roditelji Danke Ilić (2) izjasnili se prvi put zajedno nakon nestanka djevojčice: "Ne prihvatamo saučešće, nismo sahranili dijete"

Šejla Spasojević je, prema saznanjima komšija, podigla kredit za obnovu porodične kuće, da bi prije nekoliko dana veću količinu novca dala ‘nekome’… Nakon toga se desilo ovo monstruozno ubistvo na izletištu Ilinčica iznad Tuzle.

Inače, Šejla je bila uzoran i dobar radnik u firmi Eista Masdorfer Bosnia d.o.o. Tuzla. Bila je omiljena prijateljica u društvu i veliki ljubitelj prirode i životinja, a imala je psa tornjaka, piše BoljaTuzla.ba.

Upravo se čita:  Šmit: Vrijeme za usvajanje domaćih rješenja ističe

Podsjećamo, juče u popodnevnim satima Šejla i Slobodan Spasojević su se taksijem odvezli na Ilinčicu, a o čemu su tačno razgovarali i šta se tačno dogodilo još uvijek je u sferi nagađanja. Ono što se pouzdano zna je da je Šejla ubijena oštrim predmetom i da se njen otac Slobodan oko 15 sati sam prijavio u policijsku stanicu.

Upravo se čita:  Uvođenje tri tarife: Kako ćemo ubuduće plaćati struju i koliko će ona koštati?

(Bh-index)

Zanima li vas ovo?

Komentariši

Izdvajamo

Izdvajamo

Šmit: Vrijeme za usvajanje domaćih rješenja ističe

Visoki predstavnik Kristijan Šmit (Christian Schmidt) pozdravio je inicijativu lokalnih političara da nastave svoju opredijeljenost za usvajanje zakona koji...

Još vijesti za vas