Četvrtak, 8 lipnja, 2023

Monstruozno ubistvo u Tuzli – Slobodan Spasojević svoju kćerku Šejlu ubio zbog novca?

Nemojte propustiti

Priča o monstruoznom ubistvu koje se juče dogodilo na izletištu Ilinčica još je uvijek glavna tema u Tuzli

Foto: BoljaTuzla.ba
Foto: BoljaTuzla.ba

Tragajući za motivima ovoga djela ekipa portala BoljaTuzla.ba je posjetila tuzlansko naselje Kojšino i kuću porodice Spasojević.

Komšije su Slobodana Spasojevića, osumnjičenog za ubistvo svoje 29-godišnje kćerke Šejle, opisale kao primjernog komšiju i dobrog prijatelja. Po njihovim pričama motiv za ovo ubistvo bi mogao biti u finansijskim problemima koje je ova porodica imala:

Upravo se čita:  Novi detalji o ubistvu iz osvete u Velikoj Kladuši: Dvije osobe na ispitivanju

Šejla Spasojević je, prema saznanjima komšija, podigla kredit za obnovu porodične kuće, da bi prije nekoliko dana veću količinu novca dala ‘nekome’… Nakon toga se desilo ovo monstruozno ubistvo na izletištu Ilinčica iznad Tuzle.

Inače, Šejla je bila uzoran i dobar radnik u firmi Eista Masdorfer Bosnia d.o.o. Tuzla. Bila je omiljena prijateljica u društvu i veliki ljubitelj prirode i životinja, a imala je psa tornjaka, piše BoljaTuzla.ba.

Upravo se čita:  Vlada FBiH usvojila Smjernice ekonomske i fiskalne politike za period od 2024. do 2026. godine.

Podsjećamo, juče u popodnevnim satima Šejla i Slobodan Spasojević su se taksijem odvezli na Ilinčicu, a o čemu su tačno razgovarali i šta se tačno dogodilo još uvijek je u sferi nagađanja. Ono što se pouzdano zna je da je Šejla ubijena oštrim predmetom i da se njen otac Slobodan oko 15 sati sam prijavio u policijsku stanicu.

Upravo se čita:  Šokantan slučaj u BiH: Muškarac (32) polio sebe i policajca zapaljivom tekućinom potom zapalio, nakon ukazane pomoći odmah je uhapšen!

(Bh-index)

Pročitajte još

Izdvajamo

Meteorolozi opet objavili upozorenje za građane: Pogledajte kakvo nas vrijeme očekuje do ponedjeljka

Danas u Bosni umjereno do pretežno oblačno vrijeme. U drugoj polovini dana sa lokalnim pljuskovima praćenim grmljavinom. Jutros je u...

Možda vas zanima i ovo