Subota, 20 srpnja, 2024

Na internetu se pojavila nova društvena mreža pod nazivom Unii.com

Preporučeno

Na internetu se pojavila nova društvena mreža pod nazivom Unii.com čiji korisnici trenutno mogu biti samo studenti sa britanskih univerziteta

232ec04e0b8f598beebd5f2475a3d6b8Na internetu se prošle sedmice pojavila nova društvena mreža pod nazivom Unii.com čiji korisnici trenutno mogu biti samo studenti sa britanskih univerziteta.

Društvena mreža Unii.com je proizvedena u Velikoj Britaniji za univerzitetske studente s ciljem da njihovu međusobnu komunikaciju zadrži u tajnosti i privatnosti. Trenutno ovu mrežu mogu koristiti samo samo studenti na britanskim univerzitetima preko zvaničnih e-mail adresa univerziteta na kojima se školuju.

Prema pisanju britanskog lista “Metro”, najnovija društvena mreža bi mogla postati ozbiljan konkurent poznatoj društvenoj mreži Facebooku.

Kreatori Unii.coma svojim budućim korisnicima garantuju potpunu privatnost prilikom korištenja njihovog prostora što vide kao svoju komparativnu prednost. Ističu kako je cilj Unii.coma da studenti u slobodnom ambijentu sa svojim vršnjacima razgovaraju i dijele mišljenja “bez straha da će njihovi roditelji saznati išta od toga”.

Glavni čovjek mreže Unii.com Marco Nardone ističe kako ova mreža znači “da sve ono što se dešava na univerztietu ostaje na univerzitetu”.

U budućnosti se može očekivati da će svi zainteresirani moći koristiti ovu društvenu mrežu.Ako želite da vidite kako izgleda nova društvena mreža kliknite ovdje!

(Anadolija)

Pročitajte više

Izdvajamo

Izdvajamo

Svašta im pada na pamet: Iz BiH u Hrvatsku švercovao 38 kilograma živih rakova, pa zaradio krivičnu prijavu

Hrvatski državljanin (67) zaradio je krivičnu prijavu jer je u Hrvatsku unio oko 38 kilograma živih zaštićenih riječnih rakova...

Još vijesti za vas