Srijeda, 28 veljače, 2024

Nakon prijave nestanka dvojice mladića iz Stoca: Pronađeni tragovi slijetanja vozila u Bregavu, čekaju se ronioci

Preporučeno

Uz policijske službenike u pomoć su, na poziv Dobrovoljnog vatrogasnog društva Stolac stigli i pripadnici GSS-Čapljina te pripadnici Interventne spasilačke službe Mostar.

U rijeci Bregavi na lokalitetu Pitića brijeg nedaleko od ulaza u Stolac iz smjera Berkovića, u tijeku je potraga za automobilom Jeep Compas. Riječ je o automobilu kojim su se tijekom noći s nedjelje na ponedjeljak iz Stoca prema Vidovom Polju udaljila dvojica mladića, M.V. (20) i F.S., čije godište je, za sada, nepoznato.

Ova informacija je potvrđena iz MUP-a Hercegovačko-neretvanske županije.

Upravo se čita:  Uhapsila ga policija: Poznato ko je ubio Nusreta Destanovića i njegovo tijelo bacio u bunar?

“Potraga je u tijeku, pretpostavlja se da je vozilo na ovoj lokaciji zbog zamućenosti vode, te također na ovoj lokaciji postoje i vidljivi tragovi kočenja, no još uvijek ne možemo ništa potvrditi”, rekao je za Bljesak.info glasnogovornik MUP-a HNŽ Ljudevit Marić.

Uz policijske službenike u pomoć su, na poziv Dobrovoljnog vatrogasnog društva Stolac stigli i pripadnici GSS-Čapljina te pripadnici Interventne spasilačke službe Mostar.

Upravo se čita:  Majka učenika iz škole na Šipu: Nastala je vriska i haos, oponašao je lika iz igrice i govorio “ja sam lud”

Podsjetimo, stolačkoj policiji je R.V. (47) u 00:45 sati prijavila da je njen sin, M.V. bio u jednom kafiću u Stocu sa F.S. te da nije došao kući, kao i da je nedostupan na telefon. Iz MUP-a Hercegovačko-neretvanske županije su objavili da je sat nakon ponoći u policiju došao otac od F.S., zajedno, sa S.P., koji je policijskim službenicima dao informacije o tome kako je on dao svoje vozilo M.V. i F.S. da odu u Vidovo polje, nakon čega im se gubi svaki trag. Odmah nakon toga tijekom noći policijske patrole su obišle grad i šire područje, ali nisu uspjeli pronaći nikakve tragove sve do jutros.

Zanima li vas ovo?

Izdvajamo

Izdvajamo

Prelazak na ljetno računanje vremena i duži dan: Evo kad se pomiču kazaljke na satu

Prelazak na ljetno računanje vremena dogodit će se krajem marta. U noći sa subote, 30. marta, na nedjelju, 31....

Još vijesti za vas