Srijeda, 28 veljače, 2024

Novi detalji ubistva 14 godišnje Vanje: “Tako poremećen um vidio sam samo na filmu”

Preporučeno

– On ubije čovjeka u Velesu pa tri-četiri dana normalno živi u Skoplju. Drugi dan ima emisiju na svom podcastu, ubija djevojčicu i odlazi u Srbiju.

Ljupčo, koji je uhapšen u Turskoj nakon što je pobjegao pred makedonskim vlastima, član je desničarske proruske stranke u Makedoniji, a bio je aktivno uključen u građevinski sektor.

Glavni osumnjičenik za ubistvo djevojčice Vanje G. (14) i frizera Pančea Ž., Ljupčo Palevski Palčo, možda je i ranije ubijao, kazao je to novinar Dragan Pavlović Latas u emisiji Večernja emisija Bogdana Ilievskog na televiziji Alfa, navodeći da je moguće da se radi o psihopatu.

Upravo se čita:  Poznat termin dženaze Selme Baluković koju je usmrtio partner u Lipnici: Iza nje ostala djeca, majka, brat

Latas kaže da je promatrao Palevskog u različitim razdobljima, uključujući neposredno prije prvog ubistva, razdoblje između dvaju ubistava te nakon drugog ubistva.

– On ubije čovjeka u Velesu pa tri-četiri dana normalno živi u Skoplju. Drugi dan ima emisiju na svom podcastu, ubija djevojčicu i odlazi u Srbiju. Vidio sam ljude u Makedoniji koji su imali mini-rat, ljude poremećenog uma, od ratova, od ubistava, invalida, mrtvih, svega, ali nikada nisam vidio takvu koncentraciju, tako zlu kontrolu, tako poremećen um kojim upravljaju emocije, osim u jednom filmu – kod Hannibala Lectera u filmu Kad jaganjci utihnu i kod Palča – rekao je Latas, prenosi Blic.

Zanima li vas ovo?

Komentariši

Izdvajamo

Izdvajamo

Nakon što je napustila OBN televiziju: Evo u koju TV kuću je prešla Maja Munda

Jedna od omiljenih TV voditeljica u BiH Maja Munda iznenadila je javnost s viješću kada je nakon 17 godina...

Još vijesti za vas