Četvrtak, 23 svibnja, 2024

Objavljene fotografije požara u kojem su poginule majka i kćerka

Autor:Fena

Preporučeno

-Na terenu je i inspektor za protupožarnu zaštitu MUP-a ZDK, a požar je ugašen jutros oko sedam sati – istakao je Valentić.

U požaru koji je jutros oko 3.30 sati izbio u porodičnoj kući u zeničkom selu Hajkovići, na kućnom broju 57, te u kojem su živote izgubile dvije ženske osobe, najvjerovatnije su stradale majka i kćerka – potvrdio je Feni portparol Uprave policije MUP-a ZDK Samir Valentić.

-Pretpostavlja se da su smrtno stradale vlasnica kuće A. F. (rođena 1937. godine) i njena kćerka D. S. (r. 1955.), ali to će tek biti potvrđeno identifikacijom tokom obdukcije.

Upravo se čita:  Utvrđen uzrok nesreće u kojoj je poginuo rudar Asim Šehanović

Uviđaj na mjestu događaja je pri kraju, a na terenu je i dežurna tužiteljica Kantonalnog tužilaštva ZDK te, kako bi se otklonile sve nedoumice i pripadnici Sektora kriminalističke policije MUP-a ZDK.

-Na terenu je i inspektor za protupožarnu zaštitu MUP-a ZDK, a požar je ugašen jutros oko sedam sati – istakao je Valentić.

Profesionalna vatrogasna jedinica Zenica je na svom Facebook profilu objavila fotografije tragičnog požara.

Upravo se čita:  Na vratima ostavio poruku: Ovo je monstrum koji je u Tuzli sjekirom usmrtio suprugu i djecu od devet i dvije godine

Izdvajamo

Izdvajamo

Komplikacije nakon poroda: 29-godišnja porodilja preminula u vozilu hitne pomoći tokom transporta iz Gračanice u UKC Tuzla

Policijska stanica Lukavac, jučer oko 21.15 sati, obaviještena iz Službe hitne medicinske pomoći (SHMP) Doma zdravlja Lukavac, da je...

Još vijesti za vas