Ponedjeljak, 17 lipnja, 2024

Objavljeni novi detalji zločina koji je šokirao BiH: Mujaga nedavno kupio sjekiru na pijaci, Amela je pokušala spasiti djecu, ali nije uspjela

Autor:Av

Preporučeno

Čičkušić je, kako je do sada pokazala istraga brutalni zločin isplanirao u detalje. On je, kako nam je potvrdio izvor, nekoliko dana prije zločina kupio sjekiru na pijaci kod Hemeta i s njom je ubio članove porodice.

Novi slučaj stravičnog trostrukog ubistva, a zatim samoubistva, šokirao je Bosnu i Hercegovinu, ali i cijeli region!

Muškarac iz Tuzle Mujaga Čičkušić ubio je suprugu i dvoje djece, dobi devet i dvije godine, a zatim prešao u stan zgrade prekoputa i počinio samoubistvo! On se bacio sa zgrade.

Istražni timovi pronašli su sjekiru kojom je najvjerovatnije izvršeno ubistvo. Pronađeni su i drugi oštri predmeti, a istragom će biti utvrđeno da li ih je pobio oštricom ili tupim dijelom sjekire. Naređeno je vještačenje.

Upravo se čita:  Ubijeni Kršo nedavno izašao iz zatvora, prijetio Sarajkiću duži vremenski period

Prema nezvaničnim informacijama, tužioci i istražitelji vjeruju da bi motiv stravičnog ubistva mogla biti ljubomora. No, za sada ova informacija nije zvanično potvrđena.

Čičkušić se, prije nekoliko dana vratio iz Njemačke, gdje je radio kao medicinski tehničar. On je bio uposlenik Univerzitetsko kliničkog centra u Tuzli, kao i njegova supruga, ali je išao da radi u Njemačku.

Upravo se čita:  Novi detalji likvidacije u Sarajevu: Anela Kršu zvao na kafu, brutalno ubio pa pozvao policiju

Čičkušić je, kako je do sada pokazala istraga brutalni zločin isplanirao u detalje. On je, kako nam je potvrdio izvor, nekoliko dana prije zločina kupio sjekiru na pijaci kod Hemeta i s njom je ubio članove porodice.

U stanu je zatečen prizor koji ledi krv u žilama, a cijeli stan je bukvalno uništen i ispremještan. Supruga je, što je pokazala istraga, pokušala spasiti djecu, ali nije uspjela.

Upravo se čita:  Poznat identitet vozača Škode koji je poginuo jutros na dionici magistralne ceste M-17

Ono što je šokiralo istražitelje jeste da je Čičkušić nakon stravičnog zločina ostavio poruku na vratima stana. On je napisao imena pojedinih ljudi. Policija sada istražuje o kome se radi. Navodno, među imenima su imena pojedinih rođaka koji su mu pomogli da se zaposli u Njemačkoj.

Pročitajte više

Izdvajamo

Izdvajamo

Mladi konobar koji je sve oduševio: Zaposlio sam se da pomognem baki, da njoj bude lakše

Konobar Dušan Đorđević oduševio je region nakon što je travel bloger Kristijan Iličić objavio snimak njega na poslu u...

Još vijesti za vas