Nedjelja, 14 travnja, 2024

Odbijen zahtjev Emine Karišik da pritvore Mirzu Muhovića

Preporučeno

Vijeće Općinskog suda u Sarajevu kojim je predsjedavala sutkinja Lejla Konjić odbilo je prijedlog Kantonalnog tužilaštva za određivanje pritvora Mirzi Muhoviću zbog kršenja mjere zabrane prilaska bivšoj manekenki Emini Karišik, potvrđeno nam je iz Odjela za odnose s javnošću Općinskog suda, piše Dnevni avaz

Foto: Dnevni avaz
Foto: Dnevni avaz

U skladu s ovom odlukom, Muhović, koji je u hostelu “Feri” na Igmanu u aprilu prošle godine hicem iz pištolja ranio Eminu u lijevu natkoljenicu, ostaje na slobodi.

Upravo se čita:  Velika tragedija pogodila grad u BiH: Tokom probe na folkoru preminuo 17-godišnjak

Zahtjev Tužilaštva za određivanje pritvora uslijedio je nakon prijave Emine Karišik da joj je Muhović u dva navrata prišao na bliže od 500 metara, koliko mu je dozvoljeno da bude u njenoj blizini.

Odbrana je u petak na sudskom ročištu, kada je razmatran prijedlog Tužilaštva, istakla da oštećena Karišik proganja Muhovića te da pokušava na sve moguće načine stupiti u kontakt s njim.

Upravo se čita:  Objavljene fotografije požara u kojem su poginule majka i kćerka

U vezi s tim Muhović je istakao da je njegova bivša djevojka počela i da posjećuje ugostiteljske objekte u koje on često svrati sa svojom novom djevojkom i prijateljima.

(Avaz/Bh-index)

Zanima li vas ovo?

Komentariši

Izdvajamo

Izdvajamo

Sve je više onih sa “šest nula” na računu: Ovo je grad u BiH koji ima više od 150 milionera

Informacija koju je prije nekoliko mjeseci objavio BiznisInfo.ba, da u Živinicama ima više od 150 milionera, izazvala je pravu...

Još vijesti za vas