Četvrtak, 8 lipnja, 2023

Oglasila se bh. pjevačica Verena Cerovina: Moj brat je u bolnici, izbo ga je drug iz djetinjstva

Nemojte propustiti

– Brat nema veze ni sa kim, ni sa čim. To je njegov drug iz djetinjstva. Ne znam što su se posvađali – rekla je Cerovina.

Stefan Cerovina, brat bh. pjevačice Antonine Verene Cerovina izboden je jučer u Trebinju. On je uboden u predjelu grudi.

Pjevačica Verena Cerovina javila se za portal “Avaza” i potvrdila ovu informaciju.

– Tačno je da je izboden. Stabilno je hvala Bogu, van životne opasnosti. Saznala sam jutros – rekla je Cerovina.

Upravo se čita:  Ovako izgledaju djeca Halida Muslimovića: Lejla važi za pravu ljepoticu, a sin je bio u vezi sa poznatom blogerkom

Dodala je da nije bio u pitanju nikakav obračun.

– Brat nema veze ni sa kim, ni sa čim. To je njegov drug iz djetinjstva. Ne znam što su se posvađali – rekla je Cerovina.

Istakla je da ne zna gdje se taj incident dogodio.

– Nisam htjela brata da pitam, da mu ne smetam. Vidjela sam ga na pet minuta. Bitno je da je on dobro. Na intenzivnoj je njezi ovdje u bolnici u Trebinju – izjavila je Verena Cerovina za portal „Avaza“.

Upravo se čita:  Nele Karajlić emotivno o periodu u Sarajevu: To mi je najljepši dio života. Sejo mi je bio kao brat

Podsjećamo, N.T. iz Trebinja uhapšen je zbog pokušaja ubistva sugrađanina, saopćeno je iz Policijske uprave Trebinje.

– Policijski službenici Policijske uprave Trebinje, 25. maja 2023. godine, evidentirali su krivično djelo „Ubistvo u pokušaju“.

Naime, policijska stanica je oko 23:15 sati, zaprimila prijavu da je jedno lice zadobilo povredu od uboda noža u predjelu grudi od strane lica inicijala N.T. iz Trebinja.

Upravo se čita:  "Pišu mi mladići malo stariji od mog sina": Dara Bubamara priznala da ima simpatiju, pa otkrila šta joj je nenormalno

Odmah po zaprimanju prijave, na lice mjesta su izašli policijski službenici Policijske uprave Trebinje koji su izvršili uviđaj kojom prilikom je izuzet nož kojim je počinjeno krivično djelo. Takođe, ovom prilikom je lišeno slobode lice inicijala N.T.

Okružno javno tužilaštvo u Trebinju događaj je kvalifikovalo kao krivično djelo Ubistvo iz člana 124. Krivičnog zakonika RS u vezi sa članom 22. Krivičnog zakonika RS – saopćeno je jutros iz PU Trebinje.

Pročitajte još

Izdvajamo

Podignuta optužnica protiv troje ljekara zbog smrti djevojčice Džene Gadžun

Suad Rožajac tereti se za teška krivična djela protiv zdravlja ljudi, u vezi sa krivičnim djelom nesavjesno liječenje. Nina...

Možda vas zanima i ovo