Ponedjeljak, 27 svibnja, 2024

Oglasila se bh. pjevačica Verena Cerovina: Moj brat je u bolnici, izbo ga je drug iz djetinjstva

Preporučeno

– Brat nema veze ni sa kim, ni sa čim. To je njegov drug iz djetinjstva. Ne znam što su se posvađali – rekla je Cerovina.

Stefan Cerovina, brat bh. pjevačice Antonine Verene Cerovina izboden je jučer u Trebinju. On je uboden u predjelu grudi.

Pjevačica Verena Cerovina javila se za portal “Avaza” i potvrdila ovu informaciju.

– Tačno je da je izboden. Stabilno je hvala Bogu, van životne opasnosti. Saznala sam jutros – rekla je Cerovina.

Dodala je da nije bio u pitanju nikakav obračun.

– Brat nema veze ni sa kim, ni sa čim. To je njegov drug iz djetinjstva. Ne znam što su se posvađali – rekla je Cerovina.

Istakla je da ne zna gdje se taj incident dogodio.

– Nisam htjela brata da pitam, da mu ne smetam. Vidjela sam ga na pet minuta. Bitno je da je on dobro. Na intenzivnoj je njezi ovdje u bolnici u Trebinju – izjavila je Verena Cerovina za portal „Avaza“.

Podsjećamo, N.T. iz Trebinja uhapšen je zbog pokušaja ubistva sugrađanina, saopćeno je iz Policijske uprave Trebinje.

– Policijski službenici Policijske uprave Trebinje, 25. maja 2023. godine, evidentirali su krivično djelo „Ubistvo u pokušaju“.

Naime, policijska stanica je oko 23:15 sati, zaprimila prijavu da je jedno lice zadobilo povredu od uboda noža u predjelu grudi od strane lica inicijala N.T. iz Trebinja.

Odmah po zaprimanju prijave, na lice mjesta su izašli policijski službenici Policijske uprave Trebinje koji su izvršili uviđaj kojom prilikom je izuzet nož kojim je počinjeno krivično djelo. Takođe, ovom prilikom je lišeno slobode lice inicijala N.T.

Okružno javno tužilaštvo u Trebinju događaj je kvalifikovalo kao krivično djelo Ubistvo iz člana 124. Krivičnog zakonika RS u vezi sa članom 22. Krivičnog zakonika RS – saopćeno je jutros iz PU Trebinje.

Izdvajamo

Izdvajamo

U Srbiji ubijen brat ministra Vojina Mijatovića

U Beogradu je danas ubijen brat ministra u Vladi FBiH i potpredsjednika SDP-a Vojina Mijatovića, saznaje se iz izvora...

Još vijesti za vas