Četvrtak, 23 svibnja, 2024

Oglasio se i otac dječaka: Poznato mjesto i vrijeme dženaze majke i sina koji su se utopili u Sarajevu

Preporučeno

Nakon tragedije oglasio se i otac dječaka Abdulah Husić.

Nakon tragedije u Sarajevu na Bentbaši u kojoj su se utopili majka i sin objavljena je smrtovnica odnosno vrijeme dženaze.

U tragediji su smrtno stradali Amila Šehović i njen sin, Salih Husić.

Amila će biti sahranjena sutra u Vukeljićima u Fojnici, dok će njen sin, Salih, biti ukppan u srijedu u Sarajevu na mezarju na Ravnim Bakijama.

Nakon svega oglasio se i otac dječaka Abdulah Husić.

Upravo se čita:  Zašto je policija za trostruko ubistvo u Tuzli saznala tek ujutro: “Ni stanari ga nisu prepoznali”

“Oko će suzu prolijevati, srce će tugovati, a mi ćemo samo govoriti ono što našem Gospodaru odgovara, i za tvoj odlazak smo, najbolje za tužnog.

Sa zadovoljnim srcem i umirujućom dušom, javljam vijest o smrti mog sina kao šehida, ako Bog da. Mi ga tako smatramo, a Bog je dovoljan za njega, i nikoga ne okrivljujemo osim Boga.

Upravo se čita:  Mujagi koji je svirepo ubio kćerkicu, sina i suprugu Amelu, sutra će klanjati dženazu u Kiseljaku kod Tuzle

Pored svog Gospodara, i u društvu najboljih članova svoje porodice, i u vrtovima vječnosti sa svojim Gospodarom, ako Bog da“, objavio je otac na društvenim mrežama.

 

Izdvajamo

Izdvajamo

Promovirano 98 kadeta Granične policije BiH

Savjetnik predsjedateljice Vijeća ministara BiH Mate Lončar obratio se danas uime predsjedateljice Vijeća ministara BiH Borjane Krišto u Mostaru...

Još vijesti za vas