Petak, 1 ožujka, 2024

Opljačkana pumpa Nestro petrol, odneseno oko 6.000 KM

Preporučeno

Dvojica maskiranih razbojnika opljačkala su noćas benzinsku pumpu Nestro petrol u banjalučkom naselju Tunjice, iz koje su odnijeli 6.300 KM, saopšteno je iz Centra javne bezbjednosti Banja Luka.

nestroRazbojnici maskirani fantomkom su u 1.30 sati, uz prijetnju pištoljem, od radnika benzinske pumpe oteli novac i pobjegli u nepoznatom pravcu “golfom dva”, koji su noćas ukrali sa parkinga u Ulici 22. aprila u Banjoj Luci.

Upravo se čita:  Pravosnažna presuda za jezivi zločin u BiH: Polio je benzinom, pa zapalio pred kćerkom, osuđen je na 25 godina robije

Nakon razbojništva na benzinskoj pumpi, kradljivci su automobil kojim su pobjegli sa lica mjesta iste noći ostavili u Zelengorskoj ulici u Banjoj Luci.

O razbojništvu je obaviješteno Okružno tužilaštvo Banja Luka, a policija radi na rasvjetljavanju ovog krivičnog djela i pronalaženju počinilaca.

Izvor: Srna

Zanima li vas ovo?

Komentariši

Izdvajamo

Izdvajamo

Fikret Hodžić nakon odbijanja zahtjeva za odgodu izdržavanja kazne: “Mojim kolegama najbitnija vijest kad ću u zatvor. Valjda trenutno nema ništa bitnije od toga”

Sud BiH odbio je molbu advokata Fahrudina Solaka, suspendiranog direktora FUCZ -a i Fikreta Hodžića, direktora "Srebrene maline", koji...

Još vijesti za vas