Subota, 20 travnja, 2024

Ostavila momka nakon što ju je gurnuo sa ivice kanjona (Video)

Preporučeno

Različiti ljudi imaju različite poglede na romantiku, a jedan momak je mislio da će biti nevjerovatno mudro ako svoju djevojku na silu natjera da se na tankom konopcu spusti niz vratolomni kanjon u američkoj saveznoj državi Utah.

utah-djevojkaKrejton Bird voli avanture, ali to ne važi i za njegovu djevojku Džesiku Pauel. I dok je on bio oduševljen spuštanjem niz kanjon, Džesiki se ta ideja nije naročito dopadala.
Krejton je prvo suprtilno pokušavao da svoju djevojku nagovori da se pusti preko ivice, ali se ona plašila i oklijevala da se upusti u neobičan skok. Nagovaranje je trajalo 45 minuta.

Upravo se čita:  Kupovao traktor preko interneta pa ostao bez traktora i para

Mladić je međutim bio uporan i kada se sa djevojkom našao na ivici kanjona, samo ju je odjednom gurnuo.

Nesrećna djevojka je prvo vrištala, a onda je duž kanjona počelo da odzvanja: “Ja raskidam sa tobom!”.

Kada je čuo šta mu je djevojka poručila Krejton se srušio od smijeha i u kameru prokomentarisao da ne može da vjeruje da je ovako dobio korpu.

Upravo se čita:  Njemački poljoprivrednik nedeljom radio na njivi, čega ga kazna

Zanimljivo je da se Džesika kasnije zahvalila svom dečku što ju je gurnuo preko ivice jer sama za to nije imala hrabrosti, ali je par nedavno ipak raskinuo. Kako kažu njihovi prijatelji koji su dokumentovali cijelu ovu avanturu, njihov raskid nije imao nikakve veze sa ovim događajem.

Zanima li vas ovo?

Komentariši

Izdvajamo

Izdvajamo

Šmit: Vrijeme za usvajanje domaćih rješenja ističe

Visoki predstavnik Kristijan Šmit (Christian Schmidt) pozdravio je inicijativu lokalnih političara da nastave svoju opredijeljenost za usvajanje zakona koji...

Još vijesti za vas