Ponedjeljak, 29 svibnja, 2023

Ostavila momka nakon što ju je gurnuo sa ivice kanjona (Video)

Nemojte propustiti

Različiti ljudi imaju različite poglede na romantiku, a jedan momak je mislio da će biti nevjerovatno mudro ako svoju djevojku na silu natjera da se na tankom konopcu spusti niz vratolomni kanjon u američkoj saveznoj državi Utah.

utah-djevojkaKrejton Bird voli avanture, ali to ne važi i za njegovu djevojku Džesiku Pauel. I dok je on bio oduševljen spuštanjem niz kanjon, Džesiki se ta ideja nije naročito dopadala.
Krejton je prvo suprtilno pokušavao da svoju djevojku nagovori da se pusti preko ivice, ali se ona plašila i oklijevala da se upusti u neobičan skok. Nagovaranje je trajalo 45 minuta.

Upravo se čita:  Žena iz Srbije bijesna zbog gole djevojke u teretani; Kako biste vi reagovali, dešava li se ovo kod muškaraca?

Mladić je međutim bio uporan i kada se sa djevojkom našao na ivici kanjona, samo ju je odjednom gurnuo.

Nesrećna djevojka je prvo vrištala, a onda je duž kanjona počelo da odzvanja: “Ja raskidam sa tobom!”.

Kada je čuo šta mu je djevojka poručila Krejton se srušio od smijeha i u kameru prokomentarisao da ne može da vjeruje da je ovako dobio korpu.

Upravo se čita:  Komšije tužile ženu jer joj je sin lupao po parketu. Sud odlučio: Stan nije javno mjesto

Zanimljivo je da se Džesika kasnije zahvalila svom dečku što ju je gurnuo preko ivice jer sama za to nije imala hrabrosti, ali je par nedavno ipak raskinuo. Kako kažu njihovi prijatelji koji su dokumentovali cijelu ovu avanturu, njihov raskid nije imao nikakve veze sa ovim događajem.

Pročitajte još

Izdvajamo

Mirni skup u Sarajevu: Veliki broj građana odaje počast mladoj Bišćanki Azri Spahić

Građani su položili cvijeće i odali počast stradaloj djevojci Azri Spahić, te uputili podršku njenoj porodici. Veliki broj građana okupio...

Možda vas zanima i ovo