Srijeda, 4 listopada, 2023

Ova 4 horoskopska znaka se najčešće vraćaju starim ljubavima

Preporučeno

Iako ste prije nekoliko dana slagale najboljoj prijateljici da ste izbrisale njegov broj, ipak niste imale srca da to zaista učinite.

Kažu da nada umire posljednja, a vi na to volite i da se oslonite pa kada ga sretnete u prodavnici ili noćnom klubu, osjećate navalu emocija i proživljavate u glavi vašu vezu.

Mislite da će ovog puta biti drugačije pa se ipak odlučite na pružanje druge šanse. Zvuči vam poznato? Možda onda prepoznate i svoj horoskopski znak koji upravo ova činjenica obilježava, što zbog nostalgije, što zbog romantike.

Rak i Ribe

Ako ste rođeni pod jednim od ova dva horoskopska znaka, morate priznati da dopuštate da nostalgija vlada vama. Parfem, tv-serija, pjesma… Sve ove stvari podsjećaju vas na dobra stara vremena s bivšom ljubavi pa zaboravite na razlog raskida i pokušavate da obnovite nešto što je propalo s razlogom. Volite da ostanete u svojoj sigurnoj zoni pa makar ste u njoj doživjeli i loše stvari poput varanja i učestalih svađa. Iako zvuči teško i neizvodljivo, morate se potruditi i ne dopustiti emocijama da upravljaju vašim zdravim razumom jer ćete tako samo biti povrijeđeni, i to višestruko.

Bik i Vaga

Rođeni u znaku Bika i Vage takođe ne vole da napuštaju svoju sigurnu zonu. No ono što vlada Bikovima i Vagama je romantika, a ne nostalgija. Volite da vjerujete da se za srodnu dušu treba potruditi i opraštati im šta god učinili. To je ono što vas neprestano vraća bivšim ljubavima jer volite da se vidite u ulogama Romea i Julije. Ne smijete dopustiti da vas u ovakvim situacijama osjećanja preuzmu i da vam sigurna zona predstavlja jedino utočište jer je to, zapravo, jedino mjesto od kojeg bi trebalo da bježite.

Preporučeno za vas

Izdvajamo

Novi otkazi: Ledo gasi proizvodnju u BiH, bez posla ostaju 52 radnika

Nakon najava da Ledo gasi proizvodnju u BiH, stigla je i zvanična potvrda te informacije koju prenosi Biznisinfo. “Nakon pažljivog...

Možda vas zanima i ovo