Utorak, 18 lipnja, 2024

Ovaj je 19-godišnjak jedan od osumnjičenih za svirepo ubistvo Dobojlije: Objavljeni novi detalji zločina koji je šokirao Bosnu i Hercegovinu

Autor:Agencije

Preporučeno

Slobodan Radinković, načelnik Policijske uprave Doboj je na današnjoj pres-konferenciji otkrio da je žrtva kobnog dana prvo otrovana lijekovima, a zatim su tokom noći supruga žrtve i njen saučesnik upali u kuću.

Bosnu i Hercegovinu, ali i region potreslo je brutalno ubistvo Saše Kulišića (46) iz Doboja koji je ubijen u šumi Preslica.

Policija je juče oko 13 časova pronašla njegovo tijelo koje je bilo vezano za drvo. Usta i nos su mu bili oblijepljeni selotejp trakom.

Jedan od osumnjičenih za svirepo ubistvo u Doboju je Dražen Lazarević (19) iz ovog grada.

Upravo se čita:  Ovo je muškarac iz Tutina koji je ubijen u Njemačkoj: Ubica iz BiH?

On je zajedno sa Andreom Kajganić (33), suprugom nesrećnog čovjeka, danima prije iznajmio auta u rentakar agencijama u Banjaluci i Doboju, te su detaljno isplanirali zločin.

Slobodan Radinković, načelnik Policijske uprave Doboj je na današnjoj pres-konferenciji otkrio da je žrtva kobnog dana prvo otrovana lijekovima, a zatim su tokom noći supruga žrtve i njen saučesnik upali u kuću.

Upravo se čita:  Ubijeni Anel Kršo danas bi napunio 40 godina: Umjesto proslave zakazana mu dženaza

“Žrtvu je prvo šakom udario L.D. nakon čega su ga vezali i ubacili u auto rentakar agencije i krenuli su prema izletištu. Ispred u autu je bio L.D. a iza njega u autu u kojem je bio vezan oštećeni vozila je Sašina supruga”, otkrio je Radinković.

Kako prenosi Srpskainfo, po dolasku na izletište, A.K. je otvorila gepek i nožem po stomaku izbola supruga, a zatim su ga vezali za drvo.

Upravo se čita:  Grad u BiH zavijen u crno, mladić preminuo u 16. godini

Sagovornici su za Srpskainfo otkrili jezive detalje ovog nezapamćenog zločina.

“Bio je go, vezan, sa rasporenim stomakom”, otkrio je šokantne detalje sagovornik.

Teško ubistvo rasvijetljeno je u rekordnom vremenu, a ubicama prijeti doživotna robija.

Pročitajte više

Izdvajamo

Izdvajamo

Velike gužve na izlazu iz BiH, na ovim graničnim prijelazima se čeka najduže

Na graničnim prijelazima Izačić, Velika Kladuša, Bosanska Gradiška, Gradina i Deleuša duge su kolone putničkih vozila na izlazu iz...

Još vijesti za vas